Најновије

ЦИРКУС ДИКТАТОРА: Вучићу почела школска година, има и распоред часова! (ФОТО)

Бруцошу Александру Вучићу, полазнику Високе спортске и здравствене школе на смеру Спортски тренер, у понедељак почињу предавања, а прво од многих требало би да прати на курсу "Педагогоија спорта" од 9:30 до 11 сати у понедељак, на 5, октобар.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

То показује распоред предавања објављен на порталу поменуте Високе спортске и здравствене школе јуче.

Према њему, председник би у понедељак требало да има поменуто предавање из Педагогије код професорке Тамаре Стојановић. Ово, као и већина предавања, одржавају се онлајн. Председник је у уторак слободан, а у среду код предавачице Антропомоторике Нађе Илић требало би да слуша предавање у једном од три термина: од 9.30, 10.45 или 12.30. Сутрадан, поново онлајн, код предавачице Кристине Вукушић, председник би требало да слуша предавање из Анатомије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Идућег понедељка, следи вежбе из Антропомоторике, а дан касније из Социологије спорта, потом Анатомије и на крају Информатике са статистиком – како би председник стекао и вештину праћења напредне статистике својих играча. То је то што се тиче зимског семестра.

Иначе, председник је, како је објављено на његовом Инстаграм профилу, данас присуствовао пријему студената на поменутој школи.

Подсећамо, у јулу ове године председник је објавио на свом званичном Инстаграм налогу “Будућност Србије” занимљиву фотографију самог себе са – студентским индексом. Убрзо је стигло и објашњење:

“По други пут у животу сам постао студент, овога пута – Високе спортске школе струковних студија @спортскаиздравствена, у жељи да постанем кошаркашки тренер за клинце. Не бисте веровали колико сам срећан што после много година крећем у остварење дечачких снова”, написао је председник.

Иначе, Вучић је мало пре тога у интервјуу за “Курир”, открио по први пут да има намеру да постане кошаркашки тренер.

“Не постоји ништа лепше него кад суботу и недељу проведете с младим играчима, с неком децом коју нешто можете да научите. Али за то морам да упишем Вишу тренерску па ми је то план у наредном периоду. Можете да пратите и како ћу да полажем испите. Само су ми сад рекли да ту има неких проблема, другачије је то него што је раније било. Нешто тог типа бих да упишем, па ако то успем, можда једног дана остварим свој сан…”, рекао је Вучић.

Влада у Црној Гори биће мањинска? Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА