Најновије

МИЛО ПРЕКО ПОЛИЦИЈЕ ЖЕЛИ ДА САЧУВА ФОТЕЉУ: Прете новој власти да ће на улице да бране оне који су батинали народ!

Синдикат Управе полиције скандалозно најављује да ће позвати полицајце да изађу на улице ако дође до прогона запослених од стране власти. Оваквим изјавама Синдикат подиже тензије у сусрет формирања нове власти и оваквно неодговорно понашање ће бити санкционисано.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Интересантно да Синдикат најављује да ће позвати полицајце да бране своје колеге који су се огрешили о закон а који ће бити предмет провера нове власти. Тиме из Синдиката свесно или не крше закон.

- На сваки покушај прогона запослених у полицији Синдикат Управе полиције ће одговорити масовним изласком на улице и отказивањем послушности бахатим поједницима - истичу у саопштењу Синдиката које нико није потписао.

Они су реаговали на тврдње саветника кандидата за мандарата Здравка Кривокапића, Срећка Црногорца "да је трајан губитак службе најмања санкција коју могу очекивати доушници одлазеће власти."

Из Синдиката поручују да је Управа полиције Црне Горе била и остала часна служба. Наравно, нису се оглашавали када су батинаши у полицијским униформама тукли грађане и хапсили незаконито посланике.

- Ми му овим путем пак обећавамо да ће сваки припадник црногорске полиције бити максимално правно и на сваки други легитиман начин заштићен и да прогон часних полицијских службеника и службеница неће успети - стоји у непотписаном саопштењу.

На СБ УН у октобру и о Косову! Више о томе ОВДЕ.

Извор: borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА