Најновије

СРПСКА ДЕСНИЦА ПОТИСКУЈЕ СПС: Формирање градске власти

Српска десница (не)очекивано добија веће шансе да буде у саставу владајуће коалиције у Врању и полако потискује СПС, јавља порталу ИнфоВрањске извор из Градског одбора СНС у Врању.

Српска десница (Илустрација: Српска десница)

- Расту шансе Српске деснице да буде део градске власти, а смањују се изгледи врањских социјалиста, јер су «услови» Деснице прихватљивији у односу на СПС, иако су освојили 13 одборничких мандата у Скупштини Града, пет више од социјалиста - наговештава саговорник ИнфоВрањских.

По његовим речима, «Десница уважава број одборника СНС у локалном парламенту».

- Они не желе ништа друго осим да задрже директорска места у две јавне установе на чијем су челу њихови кадрови, једно јавно предузеће и, ако може, једно место у Градском већу. То је све што би хтели, а што је скроминије од онога што жели СПС - истиче саговорник ИнфоВрањских.

Извор портала примећује «да у ГрО СНС јачају расположење и спремност да се са Десницом коначно формира градска власт, док је истовремено у порасту одиозност према социјалистима и њиховим амбицијама у будућој владајућој коалицији».

- СПС је «дрчнији» у својим амбицијама да буде део локалне власти, пре свега јер су социјалисти још увек под притиском «историјског» наслеђа, две и по деценије непрекидне владавине Врањем – оцењује саговорник ИнфоВрањских.

Подсећамо, још увек актуелне директорке јавних установа Народни универзитет и Центар за развој локалних услуга социјалне заштите, Гордана Димитријевић и Ивана Тасић, кадрови су Српске деснице.

Према неким индицијама, Димитријевићева се вратила у старо јато, Јединствену Србију, али то не спречава Десницу да тражи задржавање њеног директорског места за неки од својих кадрова.

Како Вески Кларк протерује Русију и Кину са Балкана, прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИнфоВрањске

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА