Најновије

ТУЖНА ПРИЧА СЛАВНЕ КОКЕ! Удала се за теткиног друга као дете, а све се на крају завршило трагедијом

Јелицу Сретеновић је до те мере обележила улога Коке у "Бољем животу" да је људи и дан данас ословљавају тако, али, како је сама у више наврата истакла, никада јој то није сметало.

Јелица Сретеновић (Фото: Јутјуб)

Глумици је детињство било веома тешко, њену мајку и њу отац је напустио када је Јелица имала свега неколико година.

Популарна уметница је одувек знала да ће бити глумица, па је управо због припрема за пријемни на ФДУ - у запоставила средњу школу.

- Толико сам била сигурна да ћу положити пријемни да нисам ни размишљала о другој опцији. Добила сам и шамар од секретара школе. Питао ме је да ли сам нормална и рекао да не може да верује да се исписујем, а још ни други разред нисам завршила - присетила се својевремено за домаће медије Сретеновићева.

Ипак, Јелицу ништа није могло зауставити, те је, док су њени вршњаци похађали трећи разред средње школе, постала студент.

Како је сама подвукла, у животу је све почела да ради рано, те се "иживела" пре него што је ступила у брак као 19-годишњакиња.

- Исто се лудовало као и данас. Почев од матинеа у Дому омладине, па до дискотека које су тада биле најјаче! Враћали смо се кући у четири ујутру! Па ја сам све то "пообављала" до своје 18. године, пошто сам се удала са 19 - изјавила је глумица уз осмех, откривајући да је њен супруг Милош Сретеновић заправо био друг из школе њене тетке.

- Он је долазио по тетку да иду у школу заједно и практично ме је гледао како растем. Када су они имали 16 година ја сам имала пет, односно, када су пошли на факултет, ја сам била ђак првак. Иако смо се знали од раније, наш сусрет после свих тих година је био љубав на први поглед. Забављали смо се годину дана. Миша је био озбиљан човек, радио је у Скупштини града, нормално, излазио по ресторанима. Кад ја пожелим да идем у дискотеку, и он је ишао са мном. Излудујем се, изђускам, а он седи и чека и понекад се само прекрсти. Миша је био сјајан! - присетила се тада Јелица са дозом носталгије на свог покојног супруга.

Током треће године студија је остала у другом стању, али није престала са одласцима на предавања све до десет дана пред порођај.

- Ана се родила у априлу, а у мају је био испит из глуме са треће године. То је био озбиљан и обиман испит. Изашла сам, наравно, да полажем и добила деветку, онако из породилишта! Све се може - истакла је Сретеновићева, додајући да ју је супруг несебично подржавао у свим ангажманима, па чак и у онима због којих је често морала да одсуствује из породичног дома.

Јелица је са 45 остала удовица. Након тога се није удавала, а живот је посветила ћеркама, унуцима и каријери.

Њена старија ћерка Ана живи у Шведској и има сина Милоша, док је млађа Оља код ње. Много је везана за своје мезимице, па сваки слободан тренутак проводи са њима и често путује у Шведску како би била са својим унуком.

Погледајте фотографије глумичиних кћерки:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JelicaSretenovicOfficial (@jelicasretenovic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JelicaSretenovicOfficial (@jelicasretenovic) on

Гола манекенка направила хаос на друштвеним мрежама - погледајте ОВДЕ зашто! 

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА