Најновије

ЗАВРШЕНА СЕДНИЦА СНС: Формира се влада ограниченог трајања (ВИДЕО)

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас, након седнице Председништва СНС, на којој је било речи о новој влади и руководству скупштине, да је у првом плану био програм који кандидују за наредни период. Он је изјавио да је странка донела одлуку да Влада Србије која се буде формирала и скупштинска већина буду ограниченог трајања и да најкасније парламентарни избори, заједно са председничким, буду одржани 3. априла 2022. године.

Александар Вучић (Фото: Председништво Србије)

"За нас је било важно да размишљамо о томе који програм кандидујемо, које планове ћемо да спроводимо и шта можемо да урадимо за грађане", рекао је Вучић новинарима.

Он је подсетио да је СНС добили велику подршку грађана на јунским изборима, која би, додао је, да су данас избори уз учешће свих актера, била још и већа, што можда звучи невероватно, али је резултат показане одговорности.

"Указивао сам да уз огромну подршку и поверење које добијете, постоји увек много али... Људи су умели да препознају да су неки много лошији, иако су имали примедбе и на наш рад", рекао је Вучић.

Зато је, додао је, било важно да СНС покаже да је спремна да се мења, да себе критикује, да сагледа ствари које није успела, да постоје људи који нису у потпуности оправдали поверење или су се заморили.

"Променили смо 52 одсто градоначелника и председника општина, то се у историји Србије није догодило", додао је Вучић.

О инциденту код Председништва Србије прочитајте ОВДЕ.

Извор: РТВ/ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА