Најновије

ЂОРЂЕВИЋ: Избори лажна тема, скретање пажње са издаје и криминала!

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић оценио је данас да је објава датума ванредних парламентарних избора „лажна тема, којом Вучић покушава да баци прашину у очи грађанима, медијима и свим противницима режима“.

Млађан Ђорђевић. (Фото: ХелмКаст)

„Он је најавио изборе за април 2022. године и сад би јавност требало наредних годину и по дана да се гложи око тога, да дебатује о изборним условима и томе ко ће изаћи на изборе. То су лажне теме и лажне дилеме. Избори могу бити само слободни, или их неће бити. Све остало је Вучићева манипулација и представа“, оценио је Ђорђевић у саопштењу.

Ђорђевић сматра да је најава избора усмерена на скретање пажње и спречавање критика о, како каже, много озбиљнијим темама.

„Вучић је најавио тобожњу борбу против криминала и зна да ће због тога добити бројне критике, јер у такве најаве више не верују ни чланови његове странке. Ми сад треба да се бавимо изборима, док се он на миру кобајаги бави решавањем криминала. А истовремено је његова странка главни генератор криминала, корупције и пљачке у Србији“, истакао је Ђорђевић.

Он је навео и питање Косова и Метохије као битан део „Вучићеве рачунице“.

„Ми имамо пузеће признање Косова на сцени. Вучића сада треба да пустимо да кроз целу 2021. годину на миру и без противљења решава питање Косова и Метохије и тргује њима као на пијаци, док се јавност бави изборима“, рекао је он.

Колико јуче на седници Савета безбедности немачки амбасадор при УН је отворено позвао Србију да призна ову лажну државу. Скандалозно је што нико из српске власти није реаговао на овакве изјаве дипломата стране државе, али то је показатељ куда иде Вучићева косовска политика – ка признању и ка издаји, оценио је Ђорђевић.

Многе земље припремају кампове за много више људи него што има оболелих од короне! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА