Најновије

ЈЕДНОМ ЕМИСИЈОМ РАСТУРИО КОРОНА ЗАВЕРУ: Ово је никад виђена специјална операција која има за циљ...(ВИДЕО)

Корона вирус је операција глобалних размера са циљем формирања једне светске владе, тврди економиста и публициста Данило Тврдишић.

Протести због короне (Фото: Јутјуб)

Он пандемију назива “пландемија” тврдећи да иза свега стоје власници крупног капитала односно банкари.

- Ова пландемија представља највећу, најсвеобухватнију, најорганизованију специјалну операцију на нивоу целог човечанства. Ствари морамо називати правим именом. Ковид операција има за циљ стварања једног робовласничког поретка у којој ће до крајњих граница бити суспендована људска права, слободе, приватност и све оно што човека издваја од животиња и чини га слободним бићем – објаснио је Тврдишић.

Tврдишић каже да сатанске снаге на испуњењу овог циља раде још од Француске буржуаске револуције и да се иде у правцу чиповања, стварање глобаног концентрационог логора који ће контролисати један “светска влада”.

Он је посебно указао да кроз страх светски али и српски моћници покушавају да натерају људе да раде ствари које су директно против њиховог интереса попут ношења маски које нарушавају здравље а притом не штите од ковида.

- Оваква медијска кампања никад није виђена. Од Владивостока до Вашинтона, од Београда до Брисела ми видимо један исти наратив. Специјалне емисије за ширење страха које извештавају колико је људи умрло – указао је он и подсетио да се смртност у Србији овде године мања у односу на прошлу годину што директно руши све оно што нам говоре на телевизији.

Погледајте како је Тврдишић растурио корона операцију:

Џихадисти покушали да детонирају бомбу у Москви! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА