Најновије

ПОТРВДА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ? Многе земље припремају кампове за много више људи него што има оболелих од короне! (ВИДЕО)

Да ли је велики ресет пред нама? Детаљи како ће се одвијати полако се појављују. На интернету смо прочитали једно писмо на које нас је упозорио читалац. Два-три дана смо проверили шта се дешава. Потом смо насели на видео канадског политичара Рандија Хилера, који у Парламенту поставља питања о великом броју кампова који се граде у Канади, у којима желе да сместе не само болесне, већ и друге.

Корона вирус. (Фото: pixabay. com)

Канада заиста припрема кампове за много више људи него што наводно пати од коронавируса, али не даје конкретан одговор за кога тачно припрема остатак капацитета. Одлука о објављивању ове поруке, која се појавила недавно, донета је данас, јер се мере најављују и у Француској до априла 20021. Све се то ради на основу лажних статистика о наводној инфекцији, а не превише осетљивих ПЦР тестова. Истог дана, када су главни медији најавили могуће потпуно затварање Француске до априла 2021. године, потврђена је вест да је статистика пацијената била лажна због преосетљивих ПЦР тестова.

Међутим, када смо схватили, такође из француских главних медија, да број примљених пацијената и оних у реанимацији вероватно не одговара, схватили смо да онај испод порука не треба занемарити. Ако је оно што је написано у њој истина од 10%, морамо бити свесни да смо сви у великој опасности, јер ће нам психопати доћи главе.

Порука члана одброра у Либералној странци Канаде:

„Желим да вам дам неке врло важне информације. Члан сам одбора Либералне партије Канаде. Седим у неколико одборничких група, али информације које пружам потичу од Одбора за стратешко планирање (којим управља премијер).

Морам да оснујем тим коме ово није драго, али морам. Као Канађанин и, што је још важније, као родитељ који жели бољу будућност, не само за моју децу, већ и за друге. Још један разлог због којег то радим је тај што је приближно 30% чланова одбора незадовољно смером којим идемо у Канади, али наша мишљења су занемарена и они планирају да напредују ка својим циљевима. Такође су врло јасно ставили до знања да ништа неће зауставити планиране исходе.

Мапу пута и одредиште одредио је премијер и они су следећи:

Фаза у ограничењима секундарног закључавања нивоом светлости, почев од главних градских подручја и пружајући се ка споља. Очекује се до новембра 2020.

Пожурите са набавком (или изградњом) изолационих објеката у свакој провинцији и територији. Очекује се до децембра 2020.

Свакодневни нови случајеви KОВИДА-19 премашит ће капацитет тестирања, укључујући повећање броја смртних случајева повезаних с KОВИД-ом пратећи исте криве раста. Очекује се до краја новембра 2020.

Потпуно секундарно закључавање (много строже од ограничења прве и друге тренутне фазе). Очекује се до краја децембра 2020. и почетка јануара 2021. године.

Реформа и проширење програма незапослености требало би да пређу на универзални програм основног дохотка. Очекује се до првог квартала 2021.

Предвиђена мутација KОВИДА-19 и / или коинфекција са секундарним вирусом (названим KОВИД-21) што доводи до трећег таласа са много већом стопом морталитета и већом стопом инфекције. Очекује се до фебруара 2021.

Свакодневни нови случајеви хоспитализација из KОВИДА-21 и смртних случајева повезаних са KОВИДА-19 и KОВИДА-21 премашит ће капацитет медицинских установа. Очекивани К1 - К2 2021.

Биће примењена појачана ограничења и карантини (звани Трећа брава). Увешће се потпуна ограничења путовања (укључујући међупокрајинске и међуградске). Очекивано К2 2021.

Прелазак појединаца на универзални програм основног дохотка. Очекује се средином К2 2021.

Предвиђени распад ланца снабдевања, несташица залиха, велика економска нестабилност. Очекује се крајем К2 2021. Распоређивање војног особља у главним градским областима, као и на свим главним путевима ради успостављања путних контролних пунктова. Ограничите путовања и кретање. Пружити логистичку подршку подручју. Очекује се до трећег квартала 2021.

Заједно са том мапом, од Одбора за стратешко планирање затражено је да осмисли ефикасан начин за транзицију Канађана како би остварили економски подухват без преседана. Шта би променило лице Канаде и заувек променило живот Канађана. Речено нам је да ће, како би надокнадила оно што је у суштини био економски колапс на међународном нивоу, савезна влада понудити Канађанима потпуно ослобађање дуга.

Ево како то функционише:

Савезна влада ће понудити да избрише све личне дугове (хипотеке, зајмови, кредитне картице итд.). За то ће сва средства за Канаду обезбедити ММФ, који ће постати познат као Светски програм отплате дуга. У замену за прихватање овог општег опроштаја дуга, појединац би заувек изгубио власништво над било којом имовином и личном имовином. Појединац би такође морао да пристане да учествује у распореду вакцинације против KОВИДА-19 и KОВИДА-21, што би омогућено неограничено путовање и неограничен живот чак и под потпуним закључавањем (користећи идентификацију фотографије названу Canadian HealthPass).

Чланови одбора питали су ко ће у том сценарију постати власник заплењене имовине и шта ће се догодити са зајмодавцима или финансијским институцијама, једноставно нам је речено да ће „Светски програм за отказивање дуга обрадити све детаље“.

Неколико чланова одбора такође је питало шта ће се догодити са појединцима ако одбију да учествују у глобалном програму отплате дуга или ХеалтхПасс-у или распореду вакцинација, а одговор који смо добили био је врло забрињавајући.

У основи, речено нам је да је наша дужност пружити план који ће осигурати да се то никада не догоди. Речено нам је да је у најбољем интересу појединаца да учествују. Када је неколико чланова одбора неуморно тражило одговор, речено нам је да ће они који то одбију прво живети под ограничењима закључавања на неодређено време. И да ће се у кратком временском периоду, како би све више и више Канађана прешло на програм отпуштања дугова, они који одбију да учествују сматрати ризиком јавне безбедности и бити пресељени у изолационе објекте.

Уђу у ове установе, имаће две могућности, учествовати у програму опроштаја дуга и бити пуштени или остати на неодређено време у самици под озбиљном класификацијом ризика по јавно здравље и биће лишени све имовине.

Као што можете да замислите, након што сам све ово чуо, уследила је прилично жестока расправа која је ескалирала даље од свега чему сам икада био сведок. На крају, ПМО је наговестио да ће се цела агенда кретати напред без обзира на то ко се слаже или не. Да није само Канада, у ствари, све државе би имале сличне мапе пута и агенде. Да треба да користимо ситуације које су пред нама да промовишемо промене у све већем обиму за бољитак свих. Противнички чланови и они који су покренули кључна питања која су произашла из свега били су потпуно игнорисани. Наша мишљења и забринутости су занемарени. Једноставно нам је речено да то само урадимо.

Знам само да ми се не свиђа и мислим да ће Канађане одвести у мрачну будућност “.

Главни ресет као контролисани процес описан је на порталу Logical пре годину дана. Док су други објашњавали да се морамо отворити, продати све, бити конкурентнији од Кинеза, он каже да су наше земље премале да би самостално опстале - математика нам је јасно показала да без великог поништавања није могуће изаћи из дужничког ропства. Монетарни систем, заснован на лошим кредитима, који стварају монетарну депресију, вековима паразитира на радницима и предузетницима.

Криминалне идеје неће бити довољне за остварење Великог ресета. Сиромашне земље и велики број радника ће патити, али питање је шта ће бити са штедњом и обвезницама, директно и индиректно у рукама средње класе? Како ће се понашати Русија и Кина, након што маске падну и светло се упали, а ми схватимо да су сви играли игру и чекали свој тренутак? Инфлација је завршна фаза овог глобалног пројекта, који ће служити смањењу вредности штедње и обвезница у власништву држава које су извозом домаћих ресурса и продајом јефтине радне снаге прикупиле хиљаде милијарди долара. Сви добро знамо да велико осиромашење људи врло лако резултира разним крвавим сукобима. Стално понављамо и сада ћемо рећи: „Паметно у главу. Имамо посла са неспособним социо-патолошким профилима, спремни на све “.

Погледајте видео испод у коме Ранди Хиллиер такође поставља питања о изолационим камповима и пита да ли су ти кампови намењени само пацијентима са коронавирусом или неким другим људима. Одговор није добио, па је поново поставио исто питање, након чега му је речено да седне.

Ево шта је одлучено на седници кризног штаба! Више о томе ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА