Најновије

ГОРИ ТВИТЕР! Урнебесне реакције на нову Владу

Уколико на тренутак изузмемо озбиљност ситуације и додамо свему мало шале, једино што смо више чекали од тога да мандатарка Ана Брнабић саопшти имена министара у Влади, јесу реакције твитераша на људе који ће сести у фотеље и убудуће одлучивати о нашим судбинама. Твитер заједница није разочарала.

Ана Брнабић (Фото: Влада Србије)

Наиме, Брнабић је најавила да ће од укупног броја чланова владе, чак 11 бити жене, као и да је око 50 одсто нових министара. Истакла да је међу њима и шесторо оних који до сада нису имали везе са СНС-ом и СПС-ом.

Мандатарка је додала да се још увек размишља око потпредседничких места, као и о министарству без портфеља, а подсетила је да је у претходној влади било 18 ресора и три министра без портфеља, а да ће сада бити 21 ресор и два министара без портфеља.

Када је реч о конкретним именима, урнебесне реакције са Твитера говоре о томе да јавност није задовољна.

“Поруке нове владе: 1. Понизити СПС; 2. За министара потребно да си: вулгаран; да иоле нешто знаш, ал не мора; најважније је да подилазиш вођи. 3. Више жена да скрене пажњу. 4. Ротација МУП/МО, неком јасна? 5. ЕУ и Русија ћао? 6. Премијерка се не меша. 7. Рок трајања 555 дана”, написао је директор Института за европске послове Наим Лео Бешири.

“Немам појма зашто је Чомић у влади. Не разумем ни зашто су ДС и цела опозиција допустили тотални распад, на прилично баналан начин. Не знам докле ће да траје ова (не)моћ. Али вршити овде линч над Г.Чомић која је, ако ништа друго, била пристојна према сваком саговорнику- бедно је”, написала је глумица и продуценткиња Бојана Маљевић.

“Каква је то женска Влада без Горана Весића?”, упитао је један корисник друштвених мрежа.

“Полиција? Супер! Какве везе има….Па ни војску ни полицију нисам служио…то је све исто…”, шаљиво је написао водитељ Игор Бракус.

“Топ влада. Највише ми се свиђа Кркобабић који вероватно мисли да треба да брине о Селаковићу јер за село никад није чуо”, гласи још један од коментара.

“Александар Вучић озбиљно мрзи овај народ”, гласи још један од Твитова.

“У влади има кадрова који су кад је СНС дошао на власт били буквално на нивоу примање кеша из педеруше…”, гласи коментар филмског критичара Димитрија Војнова.

“Вучић вешто балансира између великих сила и Твитер заједнице”, нашалио се један корисник Твитера.

Зашто је Лавров изабрао Београд уместо Загреба? Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА