Најновије

НОГО: Вучић издао сопствени картел, део већ у притвору чека суђење?! (ВИДЕО)

Гост Славија инфо тв био је бивши народни посланик Срђан Ного.

Срђан Ного (Фото: Јутјуб)

У емисији Интервју Ного је рекао да је Вучић чека исход избора у УСА да би увео ванредно стање у Србији док за нову Владу каже да неће трајати ни годину дана и да ће сви завршити у затвору. СНС је много огрезао у криминал да се то више и не крије.

Једини начин да се извуку из ове ситуације је да се врати претходна власт што они прижељкују али их народ не подржава.  Народ данас никоме не верује и то све анкете показују. Ного тврди да је Сорош натерао Вучића да организује изборе и да избори њему нису ишли на руку у овом моменту.

Ванредно стање је уведено због оптужница које су стигле из Америке. Првих 11 лица су из Ниша и чека се шта ће одлучити Србија тј дал ће их испоручити. Вучић је у своје послове умешао и Стивена Сигала који је рекламирао његову фирму али је Сигал потписао споразум о признању кривице и све пребацио на Вучића, његовог брата Андреја и друге. Вучић га је упознао са Звонком Веселиновићем, братом Андрејем, Николом Петровићем Кумом и Ненадом Ковачом. Главни добављач опреме у овом случају за рударење биткоина о трошку грађана Србије био је Ненад Ковач звани Неша Роминг, лице у самом врху екипе за хапшење. Обогатили су се најчешће тако што су користили јавна предузећа и ту убацивали машине за рударење и преварама.

Други проблем је што је Србија прала паре грађана САД у емисији Ного је навео и примере. Да је СНС клан у проблему види се и по томе што је Вучић склонио Марка Ђурића од Звонка Веселиновића у САД.  Још један од већих проблема је и то што Ненад Ковач крши санкције Ирану.  Ного тврди да ће ова Влада бити жртвована и да се Вучић нагодио за себе а да ће остатак картела пустити низ воду. Њима је предао полицију, судство и војску па нек се сами штите од изручења.

Вучићу се сви сарадници смеју кад изјави да би да се бори против мафије. Један од људи који је међу првима угрожен је Звонко Веселиновић огранак СНС картела са Космета. Ного тврди да он иако је криминалац није издајник и да ће се жестоко супротстави Вучићу. У емисији Ного је открио и адресу на Сењаку одакле ЦИА контролише наше правосуђе али и људе који то воде.

Зашто Расим Љајић није више министар и какве је шеме правио док је био власт послушајте у емисији.

Шта ће бити са Газиводама, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА