Најновије

ВУЧИЋЕВА СРБИЈА: Посланица реповала у Скупштини (ВИДЕО)

Лако позивају на стезање каиша они који су одавно већ све стекли и своју су децу обезбедили, а туђих се напрасно одрекли. Нису до стезања довели искључиво феномени светске економске кризе. На пример, никог због нерентабилних инвестиција, ама баш никог савест не гризе. Стога, резултати, резултати, па тек онда поновни мандати, одреповала је стихове песме из 1981. године, посланица СПС, Јелена Михаиловић.

Јелена Михаиловић (Фото: Јутјуб)

- Многе ми ствари кипте у глави и окупирају мождане хемисфере - почела је свој наступ Јелена Михаиловић.

Међутим, посланица Михаиловић као да је овом песмом упутила снажну поруку Александру Вучићу. Све што је покушала да одрепује, неодољиво подсећа на Србију Александра Вучића и систем који је он поставио. Грађанима већ одавно "кипти", а мождане хемисфере им окупирају афере Вучића и братије.

Управо је Вучић први позвао на "стезање каиша" и увео грађанима Србије најбезобзирније мере штедње, које су спроводиле тзв. ММФ убице које је довео - Лазар Крстић, Душан Вујовић, Кори Удовички...

- Ако никоме не смањимо, где ћемо да уштедимо - изјавио је 2014. године, Душан Вујовић, тадашњи министар финансија.

Вучић је нашао да уштеди на пензионерима. Најпре су мере штедње осетили пензионери, које је Вучић брутално покрао, смањивши им законски регулисане приходе. Наравно, Вучић је своју децу обезбедио, а родитељима туђе деце поручио да су лењи, да морају да више раде како би зарадили. Уштедео је Вучић и на лекарима, и на просветарима, и на културним радницима, на фабричким радницима... Наравно, никада му на памет није пало да држава почне да штеди на халапљивим и корумпираним функционерима, већ је терет кризе пребачен на најугроженије слојеве становништва, који финансирају богаћење Вучића и њему блиских људи.

Списак нових министара прочитајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА