Најновије

"ОН ЈЕ БЕДНИК!" Бошко открио шта Вучић планира на сахрани митрополита Амфилохија! (ВИДЕО)

- Митрополит Амфилохије је без сумње уз Светог владику Николаја Велимировића, Светог Јустина Поповића и Патријарха Павла један од највећих српских духовника у 20. и 21. веку. Двери су имале велику срећу да смо од оснивања сарађивали са митрополитом. Са дубоким болом смо примили вест о његовој смрти, јер нам је сада био најпотребнији, нарочито када је реч о спречавању издаје Космета од стране режима у Београду.

Бошко Обрадовић. (Фото: Јутјуб)

Ово за медије поручује Бошко Обрадовић, лидер српског покрета Двери и објашњава зашто је оштро реаговао и оптужио Александра Вучића да је радио о глави митрополиту.

– Дубоко ме погодила вест да ће Вучић отићи на сахрану Амфилохију. То је невиђени безобразлук. Колико је насловних страна преко својих таблоида пласирао, називајући га најгорим именима и вређајући га на најгоре начине. Одакле му та помисао да се појави сутра у Подгорици!?

То делује као она мафијашка особина да се иде на сахрану ономе коме сте радили о глави. Вучић за 9 година никада није отишао у Црну Гору и подржао тамошњи народ у одбрани од режима Мила Ђукановића, откуд му право да баш сутра иде први пут од када је на власти у ЦГ.

Он је медијски лешинар, који је видевши колика је популарност митрополита у народу, одлучио да у недељу проба да и у Подгорици покупи некакве политичке поене. То показује сву његову беду и јадност.

Амфилохије је био највећи противник Вучићеве власти. У режимским медијима је због тога толико пута прогањан и због чега је спречен да дејствује у Србији. Сада Вучић глуми поштовање према Митрополиту. Заправо хоће да понизи преминулог митрополита.

Морамо да покажемо снагу коју је имао митрополит и да станемо на пут овој власти. Дужни смо и да испунимо његов аманет за одбрану Космета и изградњу Цетињске капеле – рекао је Обрадовић.

Шта је још изјавио лидер Двери, погледајте и послушајте у видео прилогу.

Страшна експлозија у Ираку! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА