Најновије

РАМА: Желим да уклоним границу и са Србијом

Албански премијер Еди Рама, истакао је да је био “врло јасан и да регионални Шенген поставља четири услова Европске уније”.

Еди Рама (Фото: Јутјуб)

“Желимо да уклонимо границу и са Србијом, и албански екстремисти ово не воле. Циљ им је да данас буду таоци канџи прошлости,” рекао је Рама.

Реагујући на изјаву министра одбране Александра Вулина о великој Албанији, Рама је рекао је да постоји једноставна истина која се не може променити - да је српска војска напала Косово, а не обрнуто, преноси Косово онлајн писање приштинског портала Репортери.

“Они не могу да промене једноставну чињеницу, Косово није напало Србију. Нису косовски тенкови отворили пут војсци за етничко чишћење. То су били војници Слободана Милошевића. Редовна војска која се користи за силовање и етничко чишћење. Ослободиоци су на Косову, злочинци тог рата су испод, а неки и изнад и неки други у Београду“, рекао је Рама.

Додао је да су ослободиоци очигледно били на Косову, док су, како тврди, злочинци још увек у Србији.

Додао је да је "добра ствар што га албански екстремисти у Приштини оптужују да ради за велику Југославију, док они у Србији да ради за велику Албанију".

О новом инциденту на Космету прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА