Најновије

СРПСКА ДЕСНИЦА: Ђилас и Мариника су јадни прелетачи који паразитирају на леђима незадовољних

Поводом обележавања годишњице 20 година петог октобра огласио се Миша Вацић, председник Српске Деснице.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

Он тврди да је државни удар који се тог дана извео оркестриран од споља, а извршен манипулацијом оправдано незадовољних грађана изнутра, донео нам је незваничну  окупацију државе Србије. Од свих лидера ДОС-а попут Горана Свилановића, Коштунице, Лабуса, Чеде, Чанка, Кораћа, Душана Михајловића, Велимира Илића, данас су сви политички непостојећи, небитни и далека прошлост.

По њему последица те Досовске меке окупације је била уништење војних арсенала, издаја и хапшење са испоручивањем лажном суду војно-полицијског државног врха, за многе слободно могу рећи националних јунака, страном суду, злогласној хашкој инквизицији. Пљачкашке приватизавије, претварање огромног дела грађана Србије у технолошки вишак, жртве транзиције, језиве репрекусије и репресалије према политичким неистомишљеницима и отвореним противницима њихових недела. Отцепљење Црне Горе, лажна самопроглашена независност Космета, прве срамне геј параде, сецесионистички статут Војводине, подстрекиваног аутошовинизма у јавном животу, силних безоснованих извињења тадашњих челника државе, ироније баш, према нашим крвницима. Предаја друштвених цензора ткз. невладином сектору (страној агентури), да не подсећам народ даље на сва недела која смо на одређен начин успели да савладамо и пошаљемо у историју срама.

Вацић наводи да данас жели да искористим овај датум да јавно укажем на реликте тог најнеславнијег периода наше прошлости. Реч је о осведоченим и вишеструко потврђеним прелетачима и политикантским камелеонима: Драгану Ђиласу, Мариники Тепић и Млађану Ђорђевићу. Како каже неће да подсећа на њихово учешће у националним издајама које су добро познате целокупној јавности и свом штеточинству које су чинили док су били политички силници, наследници петооктобарских хуља.

Тврди да му је намера да најгласније прозове дотичне да су обични, без части и образа, прелетачи, који немају своју идеју и шта год да причају народу, не причају из становништа у које сами верују, а спремни су на све. Каже да је добро упознат да иза њих стоје стране обавештајне агенције које више од 100 година нису имале добре намере према нашој отаџбини, зато поред иницијативе коју су као Српска Десница већ 3. годину за редом свим институцијама и медијима упутили да 5. октобар буде дан Милунке Савић, одлучио је да се народу обрати са указивањем на највећу опасност коју оличавају нељуди као што су Мариника и Ђилас, управо са намером да нас врате у мрачно доба њихове зловласти.

“Стога, без обзира коју идеју грађанин баштинио (левичараку, десничарску, центристичку, напредњачку, опозициону итд.) поменуте мора да препозна као најјефтиније прелетаче и паразите који су сиромашећи огроман број људи стицали енормно богатство које користе управо за промоцију идеја које за циљ имају да докрајче те које сју оштетили и да бацају љагу на нашу Србију. Зато, Српска Десница се родила управо као алтернатива издајничкој НАРО-опозицији, али и СНС влади, ако скрене са пута суверенизма,” додао је у саопштењу.

“Док је на њему, у нама ће имати понуду за верног партнера. Српски национализам мора у институције!” Изричит је лидер Српске Деснице.

О новој обојеној револуцији прочитајте ОВДЕ.

Извор: nacionalist.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА