Најновије

ТРАЖИЛИ ЈОЈ СЕ*С ЗА ПОСАО НА ТЕЛЕВИЗИЈИ: Вики открила ко је уцењивао! (ФОТО)

Плејбој зечица из Црне Горе, Вики Вукић, три пута је освојила титулу "Плејбој пламате", а сада је открила да се у својој каријери суочила са непристојном понудом од стране једног менаџера.

Вики Вукић (Фото: Инстаграм)

Да би јој омогућио каријеру ТВ водитељке, један менаџер је условио одласком у кревет са њим.

Атрактивна Црногорка рекла је да је без размишљања одбила овакву понуду, и да је онда уследио низ увреда са његове стране.

- Ради се о једном менаџеру који је без трунке стида тражио да спавам са њим, а за узврат би ми омогућио да уђем у неке послове у оквиру којих би се појављивала као водитељика на једној од регионалних телевизија. Након што сам одбила да се упустим у његове се*си маштарије почео је да ме вређа и љутитио виће "ко сам то ја да одбијем такву мушкарчину". То ђубре ме је извређало као нико у животу. Претио је да се, убудуће, нећу моћи појавити ни у једним новинама нити на било којој телевизији. Колико је "моћан" најбоље се види по томе како данас тешко стишава свој бес гледајући моје фотографије на насловницама бројних листова. Има тек да пукне од муке кад се ускоро појавим и на телевизијским екранима - рекла је Вики.

У којим годинама је секс најбољи прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА