Најновије

"МА, КО ТИ ЈЕ КУ*ВА? МРШ!" Жесток oкршај Јелене Карлеуше са познатом фолкерком у програму уживо

Поп звезда Јелена Карлеуша (42) у емисији "Звезде Гранда", имала је сукоб мишљења са Вики Миљковић - да ли певачице које су мајке треба да изгледају провокатовно, Јелена је том приликом и жестоко је одговорила онима који је називају погрдним именима.

Јелена Карлеуша (Фото: Јутјуб)

Карлеуша је истакла да испод њених првокативних фотографија људи имају негативне коментаре, јер је она, како наводе, мајка двоје деце, па је ситуацију на Балкану упоредила са светским звездама и њоховом третирању.

- Мој Инстаграм, где ја морам да блокирам и да бришем коментаре на стотине људи. Када се провокативно сликам и види ми се гу*ица, с опроштењем, они кажу: "Види, страшно, мајка двоје деце", уместо да кажу: "Види како изгледа мајка двоје деце". Не, они критикују жену која изгледа до јаја, која је у шоу бизнису са 42 године и изгледа као ниједна са 20, то мене нервира - рекла је Јелена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

- Ми на Балкану смо затуцани, пуни предрасуда, где се жена убија у појам, мораш да кува, мораш да пеглаш, да будеш скот од 100 килограма, а ја ћу да те варам са младом рибом која има 35 кила... - рекла је Карлеуша, а онда је Вики изнела своје мишљење.

- Зна се како мајка двоје деце треба да изгледа. Жена са двоје деце, ако је мајка, то гледају и њена деца, муж, свекар... Мора да буде згодна и лепа, али покривена, смерна. Многе је лепше кад се нешто назире, да се нагађа, а не све на изволте. Не може да избаци груди и задњицу... - испричала је Вики.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) on

- Па није ово шеријатски закон, не живимо у султанату бре. Мој муж није оженио домаћицу и балканску службеницу, оженио је бомбу и то секс бомбу. Ја сам жена у шоу бизнису и не идем тако обучена у продавницу - одговорила јој је Јелена и додала:

- Имаш једну Џеј Ло која има двоје деце, имаш једну Бијонсе која има троје деце, код њих је све врло на изволте. Ако су већ мушкарци задрте сељачине балканске, немој жена жени да буде вук, посебно жена у јавном послу која зна да "секс продаје".Певачица је истакла да је сви у свету хвале, док од људи са ових простора мора да брише увредљиве коментре са Инстаграма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

- Лејди Гага изађе гола са крменадлама на себи и нико не каже: "Види ку*ву", него сви кажу: "Видите како је она апстрактна уметница, луда. Мене бре странци хвале и кажу: Вау", светски дизајнери ми шаљу гардеробу, а овде морам да бришем коментаре: "Па ти си мајка двоје деце, ку*во". Ма ко ти је ку*ва? Мрш! А ти који жене зову погрдним именима, шта радите на мом профилу 24 сата? - одбрусила је Карлеуша.

Снимак са српске утакмице који је обишао свет погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА