Најновије

Русија може поразити САД без употребе велике силе! Ево и како

Војни стручњак Константин Сивков указао је на начин да Русија потпуно уништи територију Сједињених Држава без распоређивања војске великих размера.

Илустрација (Фото: Правда)

Русија има прилику да, користећи ограничене војне ресурсе, нанесе САД катастрофалне губитке, што у потпуности искључује могућност да Пентагон избегне „неприхватљиву штету“ у потенцијалној конфронтацији Вашингтона и Москве.

До тог закључка може се доћи након читања мишљења војног стручњака Константина Сивкова, израженог у интервјуу за војни часопис.

Стручњак је указао на могућност стварања посебне групације снага у Руској Федерацији, која би могла да збрише Сједињене Државе са лица земље, ефикасно одговарајући на америчку агресију са најмање могућих средстава.

Он је указао да за постизање таквог циља Русија неће морати да прибегава никаквим великим ангажовањима трупа, већ је довољно само да подстакне деструктивне процесе у геофизички нестабилним регионима земље да би обезбедила катастрофалне последице на тој територији.

Да би се постигао такав резултат, неопходно је нуклеарне ударе од неколико десетина мегатона, који стоје на располагању руској војсци, доставити у потенцијално опасне зоне.

Истовремено, руске трупе такође имају модерна доставна возила способна да гарантују успешан колапс одабраних циљева.

У том својству, према Сивкову, може се успешно користити нови торпедо са нуклеарним погоном Посејдон, као и интерконтинентална балистичка ракета Сармат.

Значајно је да ће, према речима стручњака, приликом спровођења овог плана бити потребно само неколико нуклеарних бојевих глава за потпуно уништење Сједињених Држава.

Нанет страховит ударац Асадовим смртним непријатељима. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА