Најновије

ПРЕДРАГ ПОПОВИЋ ОТКРИВА: Ево коме је Вучић јавно послао претећу поруку „маљем у главу“ и зашто! (ВИДЕО)

Вучић је велике паре уложио у последње три-четири године да дође до председника САД Доналда Трампа. Сада се уплашио па је пожурио са честитком Џоу Бајдену иако ни пребројавање гласова није завршено, а избори ће бити окончани на суду тек око половине децембра – изјавио је Предраг Поповић, заменик главног и одговорног уредника магазина Таблоид, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст. 

Предраг Поповић. (Фото: ХелмКаст)

Он је објаснио да је Вучић коцкар и да је приликом одабира кога ће подржати, завртео рулет - црвено или црно. 

На питање да ли Бајден памти онај хлеб и со којом га је Вучић нахранио уочи америчких избора 2016. године, одговора да ћемо то видети у скорије време. 

- Бајден неће пристати да амбасаде Србије и тзв. Косова преселе у Јерусалим, али ће инсистирати на неким детаљима, пре свега у односу према Русији – истиче Поповић. 

Он је навео да се немилице трошило током ванредног стања са директним набавкама. 

- Око три и по милијарде евра фали у буџету који не могу да буду оправдани. Немогуће да рукавице, респиратори и остало што је куповано нашим новцем, а да је разлика у цени баш толика – сматра Поповић.

Говорећи о наводима Санде Рашковић Ивић, те демантима Вучића да је примио хиперимуни гамаглобулин, па се не плаши короне, Поповић је рекао да се нада да он заиста прима такве терапије, „како не би угрожавао своје окружење и људе са којима се сусреће“.

- Вучић је радио све како би нанео штету јавном здрављу, а истовремено је излазио и претио људима како ће бити гробља тесна, на дивљачки начн се односио према старијима од 65 година, да једном недељно излазе од 4 до 7 ујутро у продавницу. Са којом су само сладострашћу он и Небојша Стефановић набрајали бројеве ухапшених и кажњених, што је неко ноћу изашао да прошета пса и слично – казао је заменик главног уредника Таблоида. 

Поповић је говорио о односу Мишковића и Вучића, рекавши да се Вучић није бавио главним Мишковићевим приватизацијама и куповинама, онима које су биле међу 24 приватизације за које је ЕУ тражила истрагу. 

Он је открио и коме је Вучић слао поруку претњом „маљем у главу“ када је говорио о „борби против мафије“.

 - У питању је Звонко Веселиновић коме је у једном тренутку отказана сарадња око изградње Турског тока, па је Веселиновић са машинама блокирао градилиште – открио је Поповић. А која се велика тајна крије иза сукоба са Веселиновићем и како то погађа Србију, можете погледати у емисији.

О новој влади казао је да је то „влада бивших и будућих робијаша“ и додао да подржава то што је Вучић „све те своје паразите истурио на видело“. 

- Вулин је био резервно решење, министарство полиције је прво било нуђено Ивици Дачићу, па Братиславу Гашићу, али им је нуђено да само фигурирају на челу МУП-а, док би требало да заиста води Веселин Милић. Дачић је одбио, а Гашић се извукао на болест. Дарија Кисић је неколико месеци градила имиџ незваничног портпарола Вучићевог лудила, тј. Вучићеве манипулације са геноцидним последицама по грађане Србије, тако да је заслужила било какво министарство. Убацио је у министарство инфраструктуре Томислава Момировића, дечка који има проблема са моралом, а имаће и са законом. А давањем министарства за унутрашњи дијалог Гордани Чомић Вучић је показао да поседује црни хумор – навео је Поповић.

Он је открио и ко је заједнички „консељере“ Мила Ђукановића и Александра Вучића и зашто ће их обојицу довести до пропасти.

Такође, говорио је и о приватном прислушном центру који користи Вучић како би прислушкивао своје противнике. 
- Ако ова власт потраје, Вучић и његов картел постаће и кастастарски власници Србије – закључио је Поповић.

Дубока држава одредила будућности Америке до 2032. године! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА