Најновије

ЛАЖНА ДРЖАВА У ПРОБЛЕМУ! Да ли пада влада или ће улизица Хоти наћи новог злочинца за председника?

Премијер тзв. Косова Авдулах Хоти изјавио је да политичке странке у имају две могућности, да изаберу новог председника или да изађу на ванредне изборе, након ситуације створене потврдом оптужница од стране Специјалног суда. Хоти је најавио да ће у року од неколико недеља сести да види какав је став политичких субјеката.

Авдулах Хоти. (Фото: kryeministri-ks.net)

- Још нисмо започели интерне консултације са политичким странкама. Чули смо расположења различитих партија на ову тему. Верујем да ће ускоро за неколико дана, за неколико недеља, све парламентарне политичке странке сести, јер морамо да говоримо као цивилизовани људи, као одговорне политичке странке да бисмо пронашли решења за грађане - истакао је Хоти.

Лажни премијер је одбио да коментарише изјаве владајућег партнера, Српске листе, у вези са реакцијама косовских институција на председника Србије Александра Вучића.

Вучић је у четвртак, осврћући се на питање Косова, споменуо како би се замрзнути сукоби могли претворити у оружане сукобе. Како се наводи, поред хистеричних, Српска листа је реакције тзв. Косова на ову изјаву назвала и шизофреном.

- Не коментаришем изјаве политичких партија. Ја представљам Владу Косова и мој став је званични став Владе Косова. Ко жели да противречи и не свиђа му се овакав став, нека предузме своје мере - поручио је Хоти.

Сиријски шпијуни испоручили џихадисте "на тацни"! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Косово Онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА