Најновије

УХАПШЕН БИВШИ ШЕФ ДБ! Планирао атентат на јерменског премијера!

Јерменска служба државне безбедности привела је свог бившег шефа, лидера странке Родина, Артура Ванецјана због сумње да је узурпирао власт и припремао атентат на премијера Никола Пашињана, написала је данас на својој Фејсбук страници његова адвокатица Лусине Сахакјан.

Никол Пашињан. (Фото: Сајт премијера Јерменије)

- Данас је Артур Ванецјан позван у истражно одељење Националне службе безбедности и притворен - навела је Сахакјанова, пренео је ТАС С.

- Власти су га оптужиле на основу лажних сумњи за узурпирање власти и припрему убиства Николе Пашињана - написала је она.

Премијер Јерменије Никол Пашињан сматра да је Јереван пре годину дана пристао да Азербејџану врати пет региона око Карабаха, ситуација би била боља него сада, али нико, укључујуц́и и њега, није ово сматрао правим путем.

„Када видимо у каквој смо ситуацији сада, гледајуц́и иза себе, можемо рец́и да би ситуација била боља да смо пре годину дана пристали на повратак пет региона. Али ко би у Јерменији поверовао да је то прави пут? Веома мали број људи, укључујуц́и мене, не би поверовало, јер је било много неизвесности“, рекао је Пашињан.

Почиње велики марш за Трампа у Вашингтону! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА