Најновије

СЕСТРА ИЗНЕЛА ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Најтежи ковид пацијенти иду у јаму, одатле нико жив није изашао! (ВИДЕО)

Тексас је прешао бројку од 20.000 мртвих од короне од почетка епидемије, чиме је после Њујорка постао савезна држава с највише жртава вируса у САД.

Корона вирус. (Фото: pixabay. com)

Болнице су пред колапсом, а Њујорк пост преноси причу медицинске сестре која је крајње узнемирујућа.

Поменула је "јаму", место које су тако назвали интерно, а ради се о просторији у коју шаљу људе без наде. Ковид пацијенте који на крају - умру.

"У 'јаму' смо морали да шаљемо људе с најгором клиничком сликом. Видела сам да је умрло доста људи тамо, а имам осећај да нису морали да умру. Баш ниједан пацијент из 'јаме' није преживео", рекла је Лавана Риверс, која је радила у болничком центру у Ел Пасу.

Како тврди, она и остале сестре добиле су прецизна упутства како да се опходе према пацијентима у 'јами'. За разлику од осталих одељења, овде су могле само трипут да покушају ЦПР (реанимацију), а потом одустану. Нема четвртог пута. Наређено им је да нема.

Ел Пасо је прошле недеље регистровао више од милион оболелих. Сестра Риверс изнела је озбиљне и шокантне оптужбе да лекари те болнице не третирају исто све пацијенте и да не улажу довољно напора како би спасли оболеле.

"Сестра која ме је тамо подучавала имала је посебну пацијенткињу, звали су је ВИП пацијенткиња. Докторова жена. Нема тога што јој нису дали. И погодите шта, од свих с тешком сликом, она се извукла", рекла је.

Из болнице су на ово одговорили да је споменута сестра тамо радила као испомоћ и да, упркос томе што се саосећају с тешким послом и емоционалним шоком кроз који пролазе хиљаде здравствених радника, не могу да потврде ове тврдње.

Шта се дешава у Црној Гори? Функционер Миловог режима отворено позива на рат! Више о томе ОВДЕ.

Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА