Најновије

СТИЖЕ ОСВЕТА ЗА СУЛЕЈМАНИЈА! Лидер иранске открио шта се спрема!

Командант Иранске револуционарне гарде, Хусејин Салами, поновио је своју тврдњу да ће се његова земља осветити убицама заповедника Снага Кудс Касем Сулејманија „на терену“.

Ракета/Сулејмани (Фото: Јутјуб)

Салами је током састанка с ирачким министром одбране рекао да ова освета нема никакве везе са праћењем правног поступка за убиство Сулејманија и Абу Махдија ал-Мухандиса, рекавши: „Сигурни смо да ће се ирачки синови осветити крв Ал Мухандиса “.

Указао је да су Сулејмани и Абу Махди ал-Мухандис имали одлучујућу улогу у уклањању Исламске Државе.

Салами је рекао, „Нема сумње да је Сулејмани, у пратњи Мухандиса, одиграо пресудну улогу у исламском свету да искорени ИД и осујети ционистичке и америчке планове у региону.“

„Наша жеља да Ирак буде слободна, независна, интегрисана, велика, сигурна и јака земља“, рекао је Салами, додајући да је „један од најважнијих разлога који је натерао Иран да пошаље највеће, најјаче и најхрабрије и најспремније вође да помогну Ираку у тешким околностима појаве ИД-а је да остваре ову жељу “.

Сулејмани је убијен заједно са Абу Махдијем Ал-Мухандисом у америчком ваздушном нападу усмереном на његов аутомобил у близини аеродрома у Багдаду у зору 3. јануара.

Трамп смењује шефицу ЦИА! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА