Најновије

ВЕНЧАЊЕ ИЗ ПАКЛА: Младожења се обезнанио, а оно што су млада и њена мајка доживеле од кума је скандал над скандалима!

Приче са венчања често су лепе, дирљиве... Али, постоје и оне друге.

Илустрација (Фото: Фејсбук видео)

Најгоре ствари које могу да се десе на венчању често су подстакнуте алкохолом, и ово је једна од таквих прича - можда и најгора!

Све се догодило на венчању у Велсу, када су Един Мејсон-Џорџ и Стефан Вилсон окупили званице како би се пред њима зарекли на вечну љубав.

Венчање у локалном хотелу ишло је по плану, алкохол је текао у потоцима, а у једном тренутку се младожења толико напио да су млада и њена породица почели да га воде, док је тетурао, ка степеницама да би се попео у собу и одспавао мало.

Младожењин брат и кум, Томас Вилсон, такође је био "под гасом" и почео је да се дере на младину породицу, вичући како његов брат "није требало да се ожени обичном учитељицом" и како ће га се одрећи.

Напао је мајку младе, а потом и њу, и вукао је за венчаницу по степеницама док није изгубила равнотежу и пала. Остали гости су у неверици посматрали инцидент. Породица младе пријавила је кума полицији!

Цео случај добио је и судски епилог, иако није било озбиљних повреда, али је судија Гвин Џонс рекла да ће "ружне успомене на овај догађај, који је требало да буде леп, остати заувек".

Оптужени кум бранио се рекавши да је млада ошамарила његовог брата и гурнула га низ степенице, али пошто изјаве сведока то нису могле да потврде, кум је осуђен на 12 месеци друштвено-користног рада и наложено му је да плати одштету због претрпљеног душевног бола Ерин и њеним родитељима.

Пар се растао након само четири месеца, Ерин је нашла новог партнера, а њен још увек законити муж у међувремену је оптужне за убиство у покушају.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА