Најновије

ИВО, ТИ И ЈА ЋЕМО УМРЕТИ ЈЕДНО ПОРЕД ДРУГОГ! Кристијан се сломио пред камерама због жене, па открио потресне детаље (ВИДЕО)

Кристијан Голубовић осамио се у дворишту, па се обратио својој породици.

Кристијан Голубовић (Фото: Јутјуб)

"Љубим вам душу, фановима, породици, друштву, генералима, свима онима којима не воле", изедете ми г*вна, али поздрављам вас - започео је Кристијан своје излагање и додао:

"Увек сам био добар домаћин, хоћу тако и да остане, па ми пошаљите све", говорио је Кристијан, па се дотакао и свог детињства. 

"Овде није зла атмосфера као у почетку, прошла је сезона адаптирања. Волео бих да падне снег и за славу и за рођендан, памтим славу и рођендан по снегу. Кад сам био клинац одем код маме и тате, буду ту на окупу. Од родбине ми нико ништа није дао у животу", додао је Кристијан.

Он се највише разнежио док се обраћао супрузи Ивани и ћерки: 

"Поздраваљ моју Ивану, моју Цоцу, моје све на свету, недостаје ми пуно, недостаје ми пуно, гледам њене очи, образе. Све је некако нестварно. Одвратно је имати вас, а немати. Иво, увек си била пажљива, ипак је тебе створио за мене. Колико год се ти љутила на мене, ми смо рођени и умрећи смо једно поред другог. Ваљда ће бити све у реду", рекао је Голубовић. 

Испливао снимак Даре Бубамаре без фотошопа, груди се њихале, она сва врела. Више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА