Најновије

ШОК! Ного открио са које адресе у Београду је наводно мењан изборни резултат у САД! (ВИДЕО)

Политичар Срђан Ного за медије открива детаље о изборним махинацијама у САД и докле је стигла истрага.

Срђан Ного. (Фото: Јутјуб)

„У софтверу је унапред инсталирана изборна крађа за Бајдена, на свака три гласа за Трампа да допишу и Бајдену. Али, пошто је Трамп освојио чак 11 милиона гласова више него прошли пут, а толико нико није очекивао, у изборној ноћи су машине морале да се каче на интернет и да врше додатну корекцију гласова у корист Бајдена. О томе се у САД данима причају, зашто српским медијима та прича није занимљива? Машине су се качиле са адресе где су и канцеларије телевизије Нова С, Спорт клуба, односно СББ-а чији је власник бивши директор ЦИА Дејвид Петреус, који последњих година ради за Сороша, а партнер Петреуса је Шолак. Како онда Вучић и његови медији, који имају зицер да због овога нападну опозицију и Ђиласа, сада такође ћуте? Зато што су сви иста екипа. Та крађа из Србије не може да прође без власти. Ту се најбоље види да сви раде за Сороша, дубоку државу и глобалисте, зато сви сад ћуте. У САД се тренутно дешава правна борба. Америчка војска је запленила сервере, воде се судски поступци, гувернер Аризоне је одбио да прогласи резултате избора, у Невади је много више гласало него што има бирача на списку. Много је сведока, само у Невади је преко 400 лица потписало оверене изјаве о изборној крађи, исто у Мичигену. О томе ће сведочити пред Конгресом и на суду. Потпредседник и један од власника Доминиона је уснимљен на скупу Антифа како прича да ће се лично побринути да Трамп не победи. За две недеље ће се све распетљати. Трамп ће победити“, уверен је Ного.

Он је направио занимљиву паралелу између Бајдена и Гваида у Венецуели и открио до сада непознате информације.

„У Венецуели имамо Гваида, самозваног председника Венецуеле, а први сам 2019. године објавио да је Гваидо прошао обуку Канваса у Београду. Канвас је присутан и у САД, ради на обојеним револуцијама, имали су протесте и 2016. у покушају да саботирају победу Трампа. То је Сорошева организација. Канвас је укључен у обуку Антифе. Гваида чак и признају као председника неке државе, попут Шпаније и Немачке, а оне су честитале и Бајдену победу. Занимљиво, сервери који чувају гласове Американаца на изборима налазе се у Франкфурту, а припадају шпанској фирми из Барселоне, повезане са Бил Гејтсом. Значи, они чувају на серверима у Франкфурту гласове бирача из САД и тек сад се тај скандал распетљава уз велику помпу. Има још много паралела између Бајдена и Гваида. Свугде можете да нађете и српску везу, а главна је Доминион софтвер, који је писан у Србији. Сад запослени инжењери бришу трагове са интернета, гасе профиле, нестали су са мрежа, али не вреди им. Са адресе булевар Зорана Ђинћића 108А су мењани резултатети америчких избора. Машине гласачке су се качиле изборне ноћи са те ип адресе, на тој локацији, открива овај политичар.

Срђан Ного је причао и о тренутној ситуацији на домаћој политичкој сцени, о великом притиску власти на „фриленсере“ и независни ИТ сектор, о цензури јутјуб канала и проблемима кроз које независне продукције пролазе, о томе да се тренутно води рат између „ученика“ Бебе Поповића из 2012. и Бебе Поповића 2019. године, о пљачкама и махинацијама властодржаца… Више погледајте у видео прилогу.

Бошко Обрадовић осуо паљбу по Вучићу због објаве смрти патријарха Иринеја! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА