Најновије

ЧИМЕ СЕ СВЕ РЕЖИМ СЛУЖИ ДА ОБЕСЧАСТИ НЕИСТОМИШЉЕНИКЕ: "Срам те било, Александре Вучићу"

У тренутку смрти патријарха Иринеја, режим Александра Вучића отвара мој лажни налог на коме пише да је "умро Вучићев потрчко и да је време да добијемо свог патријарха". Сваки честит човек зна да нисам могао да напишем овакву гадост. Срам те било, Александре Вучићу - написао је на свом Твитеру академик и професор Душан Теодоровић.

Академик и професор Душан Теодоровић (Фото: Јутјуб)

Наиме, јуче се на Твитеру појавила монтажа према којој је академик Теодоровић наводно на свом Твитер налогу написао "умро Вучићев потрчко, време је да добијемо свог патријарха", уз слику владике Григорија, и то после објављене вести да је српски патријарх Иринеј преминуо.

Теодоровић се огласио овим поводом и истакао да су у питању лажи и да сваки честит човек то зна. Он је додао да су покушали да га дискредитују лажима, које је наводно он написао.

 - Прво сам мислио да је у питању лажни налог. Доцније су ми објаснили да је у питању фотошоп. Поред прислушкивања телефонских разговора, лажи о мени у таблоидима, кренули су да користе и Твитер. До победе - написао је Теодоровић.

Да ли је Бајден исти као 90-их, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Директно

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА