Најновије

НА ДЕЛУ ЈЕ НАЈВЕЋА ПРЕВАРА СВИХ ВРЕМЕНА, ОВО МУ ЈЕ ЈЕДИНА НАДА: Чак и да призна победу Бајдена, Трампа чека најсуровија освета (ВИДЕО)

Ово је вероватно највећа изборна превара свих времена, не само у Америци, него и човечанства. И то је било јасно и пре самог гласања. Трампу је била потребна цела армија људи да би покрио шта се све дешавало. И сада се он ослања на сведоке који му се јављају. Али демократе му убацују и лажне сведоке да га осрамоте – рекао је новинар Миодраг Зарковић гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Новинар Миодраг Зарковић (Фото: Јутјуб)

Говорећи о свом боравку у САД током изборног процеса, одакле се вратио пре неколико дана, он је објаснио оно што је нејасно многим грађанима Србије, а то је како то да власт буде покрадена на изборима од опозиције.

“Па како онда председник буде прекинут у истом тренутку на седам телевизија, јер наводно није говорио истину. Чак и да је говорио неистину, не можете тако да прекидате председника. Шта би тек Вучић радио да тако може овде? И ко је тај који процењује да ли председник говори истину?”  запитао је Зарковић.

Он је истакао и да је власт у Америци подељена на свим нивоима, те тако ни Трамп нема контролу каква би се очекивала.

“И корона и сва та лудница око короне осмишљена је да би Трампа оборила на изборима” казао је Зарковић.

Он је открио да у Чикагу нема толико Срба колико се мисли. “Ту има 300.000 укупно Југословена, а Срба свега 80-90.000. Има и доста Хрвата, у Чикагу имате
улицу Алојзија Степинца”, рекао је Зарковић.

Он је објаснио и одакле је Анђелина Џоли „покупила мржњу према Србима“. “Њен отац, Џон Војт је ишао у школу „Алојзије Степинац“ у Њујорку, он је практично усташа” открива Зарковић.

Он је рекао да је родољубива и правдољубива Америка понижена и скрајнута, исто као и родољубива Србија. “И да Трамп успе да докаже да је покраден и да добије изборе, опет ће се наставити притисак либералне, полуделе Америке на ову родољубиву Америку,” казао је.

Зарковић је открио и да ли има истине у причама да је Трамп ставио водени жиг или два водена жига на гласачке листиће, па чип на гласачке картице, па чека да изађе са доказима док се демократе не упетљају у своје лажи.  “Ако Трамп у наредне две три недеље, па и месец дана, преокрене резултат и победи, то ће би
највећи велеобрт у историји,” рекао је Зарковић, а затим нагласио у чему је Трампова последња нада што можете погледати на видеу.

Међутим, он је указао на то да Трамп више не може назад. “Чак и да призна Бајденову победу, они ће му се најсуровији осветити.”

Како је Вучић украо патријарху један дан царства небеског, прочитајте ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА