Најновије

ДИКТАТУРА! Полиција легитимише и задржава људе који носе транспарент "Ко не труби тај је Весић" (ВИДЕО)

Припадници полиције легитимисали су активисте Странке слободе и правде на Душановачком мосту у Београду, јер су развили транспарент "Ко не труби, тај је Весић". Очигледно да је градским властима засметала акција грађана на Душановцу, која је почела да се шири и у осталим деловима града.

Полицајац легитимише присутне. (Фото: Јутјуб)

На снимку се види како полиција тражи личне карте окупљенима који су развили транспаренте, док их они питају по ком закону и на основу чега их легитимишу, јер не чине никакво кривично дело.

О акцији полиције и њиховог легитимисања грађана огласила се и потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић. 

- Весић послао полицију на грађане наоружане транспарентом "Ко не труби, тај је Весић"! Издвојили све активисте мушкарце ССП и легитимишу их без икаквог образложења - написала је Тепић.

Подсетимо, и пре недељу дана, активисти ССП имали су истоимену акцију на Душановачком мосту, а онда су грађани Србије масовно пролазили ауто-путем и свирали из кола, показујући незадовољство и огорченост замеником градоначелника Београда, односно свим оним што је урадио, а што ружи и руши наш главни град.

Касније је настављено и са акцијом у улици Димитрија Туцовића на Звездари, што је такође наишло на реакције грађана који су показали Весићу шта заиста мисле о њему. У једном моменту, чак је и возило Хитне помоћи почело да труби.

Горан Весић, формално други човек престонице, а у реалности први, по узору на свог шефа се хвалио шта је све урадио у Београду, међутим ретко ко је задовољан његовим достигнућем. Било је ту преслагања коцкица, реконструкције реконструисаног Трга републике, раскопавања Дорћола, катакомбе на територији општине Стари град, што је био само начин да Весић казни грађане ове општине, који су на лажним изборима презрели СНС и Александра Вучића.

И стога не чуди што су сви они који су данас пролазили ауто-путем сиренама јасно ставили до знања шта мисле о Горану Весићу.

Руски авијатичари извели најтежи задатак при нестварној брзини! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА