Најновије

Хвале се да смо најбољи, а Србија у врху по броју заражених! (ФОТО)

Мали подсетник за представнике власти који се размећу како се најбоље боримо са коронавирусом: према подацима са сајта worldofmeters.info Србија је у последња 24 сата са 6.842 случаја заразе коронавирусом на 14. месту у свету, а на 9. месту у Европи.

Србија у врху по броју заражених (Фото:pixabay. com)

Ситуација се, када је о Србији реч, из дана у дан погоршава, док надлежнима треба недељу дана да усвоје мере које ће се примењивати десетак дана.

У међувремену, чланови Кризног штаба свакодневно износе опречне информације које се протежу од тога да се ситуација полако смирује, до тога да најгоре тек долази.

За све то време, представници власти представљају своје имагинарне резултате који нас сврставају ред земаља које се најбоље боре против коронавируса.

И, уместо да мере заиста послуже да се епидемија смири, више су се показале као погодне за спрдњу на друштвеним мрежама.

Подсетимо, према последњим информацијама у Србији је забележено 6.842 нова случаја коронавируса, док је преминуло 37 особа. Тестирано је укупно 21.476, а на респираторима се налази 225 особа. Покрајински секретар за здравство Зоран Гојковић оценио је вечерас да су бројеви новоинфицираних и преминулих од последица коронавируса у Србији "фрапантни", а да је због повећања броја хоспитализованих, здравствени систем "изузетно пренапрегнут".

У току је рат против православља, а Иринеј је био последњи патријарх. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА