Најновије

Дамјановић: Ного ради у Вучићевом интересу!

Након што је некадашњи функционер и посланик Двери, Срђан Ного, упутио претње председнику Александру Вучићу, његовој породици, овај пут и деци, “прогнозирајући” им свима “трагичан крај” дигла се велика бура у јавности па смо за коментар питали потпредседника Српске радикалне странке, Миљана Дамјановића, који каже да га од Нога ништа не чуди с обзиром на његово дугогодишње политичко превирање.

Миљан Дамјановић и Срђан Ного (Фото: Јутјуб)

“Тим својим лудилом само чини услугу лично Вучићу и његовом напредњачком режиму. Од њега се нешто паметније не може ни очекивати јер је као функционер Двери прво подржавао Српску напредну странку а након неколико фијаска на изборима приклонио се Драгану Ђиласу и постао познат по ношењу вешала централним београдским улицама. Да својим поступцима директно ради у интересу напредњачког режима, и лично Александра Вучића, говори и његово последње гостовање на локалној зрењанинској телевизији где је упућивао салве увреда и претње и тим иступом наравно дигао велику буру у јавности и тиме, по ко зна који пут, нанео штету опозицији а велику услугу напредњачком режиму”, истакао је Дамјановић и додао:

“Да својим поступцима помаже напредњацима говори и чињеница да је по наруџбини клеветао у јавности и лидера српских радикала, Војилава Шешеља, да месечно од Вучића прима 60.000 евра. Данас је због тога на суду јер је Шешељ одмах пресавио табак и тужио овог политичког дилетанта”.

Извор: Српска ствар

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА