Најновије

СИРЕНЕ НА СВЕ СТРАНЕ: "Весићу, Београд те не воли" (ВИДЕО)

Горан Весић ових дана је могао да ослушне шта грађани Београда мисле о њему. Заглушујуће сирене нису свакако музика за уши (вечитог) заменика градоначелника. Али како ради у Београду - бољој реакцији није ни могао да се нада.

Горан Весић (Фото: Јутјуб)

Иако Весић о себи и свему ономе што је урадио у престоници има високо мишљење, исти став не деле и грађани, који су током акције коју је спровела Странка слободе и правде јасно показали шта мисле о његовом сакаћењу Београда.

На неколико различитих локација је претходних дана постављан транспарент "Ко не труби, тај је Весић", а возачи су одговарали - сиренама из аутомобила. Е, сад, он се због тога наљутио, па је слао полицију да легитимише учеснике ове акције. Али, није ништа вредело - бунт грађана не може да се заустави.

Весићу су трубили, махали, аблендовали, "поздрављали" га на Душановцу, Аутокоманди, мостарској петљи, Газели, у Димитрија Туцовића... Све је то био одговор функционеру СНС на урушавање, рушење, убијање Београда.

Закључак јасан: "Весићу, Београд те не воли", што су у новом видео снимку објавили и из Странке слободе и правде, а уз то и додали:

Нико не жели да буде Весић!

И заиста, на основу реакције возача, нико не жели да се поистовети са замеником градоначелника Београда. Весићу, Београд је рекао своје…

Ситуација је катастрофална, закаснило се са мерама, више о томе ОВДЕ!

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА