Најновије

ОВО ЈЕ ХАОС! ПРОЦУРИЛЕ ТАЈНЕ БЕЛЕ КУЋЕ: Меланија јавно подржава Трампа, а ево шта му ради када су код куће!

Грађани Словеније били су јако поносни на своју земљакињу Меланију Трамп, када је пре четири године, победом њеног супруга Доналда Трампа на председничким изборима постала прва дама Америке. Ипак, оно чега њени сународници нису свесни је да Меланије не прија живот у Белој кући.

Доналд и Меланија (Фото: flickr. com)

Сама Меланија како се чини из свега што је до сада радила, уопште нема дилему који исход је за њу најбољи. Прва дама је подржавала супруга у последњим и најбитнијим данима кампање, али се многи аналитичари слажу да ове Меланијине речи никако нису у складу са оним што она мисли. Меланија заправо хоће напоље, мишљења су оних који пажљиво мотре њен говор тела.

Они који познају њен животни стил такође се слажу око овога. Наиме, није реч ни о њеном односу са супругом, јер он ни пре избора није био добар, тако да је Меланија могла и тада да се разведе, већ је у питању то што прва дама више не може да поднесе притисак јавности и чињеницу да су све очи упрте у њу. Пре пресељења у Вашингтон, њен животу у Њујорку састојао се из одлазака на веома гламурозне забаве, пријеме и ревије.

- Меланија је тако рећи уживала у свим благодетима које нуди живот жене једног богаташа, али сада је све другачије, јер су јој наметнуте обавезе које није желела. Ипак, наводно Меланија нема проблем да супругу јасно стави до знања своје ставове, због чега врло често долази до вербалног сукоба међу њима - истакао је политички аналитичар Сем Нунберг.

Прва дама се Трампа уопште не плаши, за разлику од свих у његовом окружењу, које вешто контролише. Она не мари за његово расположење, зараво је супротно, он се плаши њеног расположења. Ипак, многи аналитичари се слажу да иако је Меланија сада ухваћена у замку због властитих амбиција, њен и пример њеног супруга представљају најверодостојнији метод остварења америчког сна.

Какво је тренутно стање у Америци прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА