Најновије

ФИЛМСКО БЕКСТВО ИЗ ТИРАНЕ: Организатор демонстрација побегао мртвачким колима код пријатеља терориста на Космет!

Албански репер, кажу познати Стреси (Арикмед Лушај), организатор протеста у Тирани за којим трага полиција, огласио се са територије Косова и потврдио да је побегао из земље у погребном возилу. 

Протести у Албанији. (Фото: Јутјуб)

Како јавља допсиник агенције МИА, током синоћних протеста приведено је више од 150 особа. Део њих је ослобођен, а стотинак их је остало у притвору.

Међу приведенима је био и главни и договорни уредник листа "Коха јон", кога су припадници специјалне полицијске јединице, према речима власника листа Николе Лешија, уз употребу силе одвели испред редакције.

Међутим, након разговора власника с директором полиције, главни и одоговорни уредник листа је пуштен уз образложење да је дошло до грешке.

Протести, који су данас избили и у другим албанским градовима, уследили након што је у раним часовима у уторак полицајац Невалдо Хајдарај пуцао и убио 25-годишњег Клодијана Рашу јер се током ноћног полицијског часа није одазвао захтеву полиције да стане.

Суд у Тирани је раније саопштио да ће Хајдарај остати у притвору док је под истрагом због убиства услед прекомерне употребе силе.

Избиле борбе у Нагорно-Карабаху! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА