Најновије

ХРВАТИ ОПАСНО ПРОВОЦИРАЈУ ПРЕД ЖРЕБ! Дајте Звезду да се играмо!

Црвена звезда ће данас (РТС 1, 13.00) на жребу у Ниону добити противника у шеснаестини Лиге Европе, а један од потенцијалних ривала је и хрватски шампион Динамо.

Маракана (Фото: Јутјуб)

Почасни председник црвено-белих Драган Џајић самтра да још није дошло време за дуел Звезде и Динама, не јер црвено-бели не могу да добију комшије, него јер се и даље, како истиче, осећа тензија.

С друге стране, Хрвати прижељкују окршај Звезде и Динама, а портал
24sata.hr поручује: "Дајте Звездуда се играмо...

- Ма квалитетнији смо ми, али те утакмице је боље избећи јер увек носе пуно онога што нема везе са спортом, тензија и набоја. Већ годинама слушамо такве и сличне изјаве кад се укаже могућност да хрватска репрезентација извуче Србију или Динамо у еврокуповима Црвену звезду или Партизан. Данас је тај сценарио поново могућ. И шансе да се оствари су точно 6,7 одсто. Овај Динамо није толико надмоћнији у односу на српског првака као што је био оног лета 1997, али нема разлога да се плаше Звезде.

Од 15 потенцијалних противника "плавих" београдски клуб је најпожељнији за чак 40,65 одсто навијача, од њих неколико хиљада који су гласали у анкети на  24sata.hr. Следе норвешки Молде (17,17 одсто), Макаби из Тел Авива (13,26) и нико више није добио више од пет одсто гласова.

Добро чувану тајну Звездиних хероја из Токија прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА