Најновије

СА ВАКЦИНОМ ПОСТОЈИ ЈЕДАН ОГРОМАН ПРОБЛЕМ: Несторовић одговорио на кључно питање, па поменуо Била Гејтса

Доктор Бранимир Несторовић је у јучерашњем издању емисије "Хит твит" говорио о вакцинацији, и истакао је да људи који су прележали вирус корона не треба поново да се вакцинишу.

Несторовић (Фото: Јутјуб)

- Ти људи не треба да се вакцинишу. Већ се добро зна да је имунитет након што прележите корону одличан, сви који су је прележали раније и даље имају имунитет - рекао је доктор Несторовић.

Он је потом скренуо пажњу и на највеће произвођаче вакцина, и рекао је да су за израду "Фајзерових" и "Модерниних" вакцина користе неке потпуно нове технологије, док су "Спутњик V" и оксфордска вакцина израђене по провереном методу.

- Ту постоји и још један проблем, политичке природе. Ви се рецимо вакцинишете руском вакцином, и сутра вам не дају да уђете у земље Европске уније. Једноставно кажу: "Ми је не признајемо" - рекао је Несторовић.

Он је скренуо пажњу људима да је масовна вакцинација велики посао у смислу логистике, и навео да је доказ за то изјава Емануела Макрона - да ће у Француској вакцинација бити могућа тек у марту и априлу. 

Несторовић је нагласио и да ће пандемија у једном тренутку морати да се "смири".

- Не постоји ниједна пандемија која је трајала више од две године. Сваки вирус се у једном тренутку угаси - рекао је познати пулмолог, а затим је причао и о разним интересима фармацеутских кућа везаних за вакцине.

- Ту се ради о огромном новцу, о великој количини вакцина, у питању су милиони доза. Фармацеутска индустрија је намирисала да је ово добар посао. И онда се огласи и тај Бил Гејтс. Пре неки дан је дао чудну изјаву, да нема повратка у нормалу док се сви не вакцинишемо, и да ће пандемија трајати још пар година. Добро је обавештен Бил Гејтс - рекао је Несторовић.

Шта Несторовић каже о хајци на Русију прочитајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА