Најновије

ДОКТОР ОТВОРИО ДУШУ: Несторовић изненадио све у студију својим признањем!

Пред крај гостовања је у новогодишњем духу причао о свему шта му је бурна 2020. лепо донела и однела.

Бранимир Несторовић. (Фото: Јутјуб)

Бивши члан Кризног штаба пулмолог др Бранимир Несторовић гостовао је у емисији "Јутро" на Прва ТВ где је коментарисао актуелности везане за корона вирус.

- Не можемо да имамо кревета колико има болесника. Фокусирани приступ најтежим пацијентима, а лакше да растеретиш. Приватни сектор је зарадио велики новац, могли су мало да допринесу. Морало је да се интервенише, да се спречи. Суштина је да се фокусирамо на оне који могу да умру -каже Несторовић и надовезује се:

- Чека нас период у ком морамо да размишљамо да пронађемо равнотежу између вируса и економије и свиђа ми се шта радимо. Ми смо најотворенија држава у Европи.

Пред крај гостовања је у новогодишњем духу причао о свему шта му је бурна 2020. лепо донела и однела. На интересантан начин је направио дигресију, упоредивши смртност током опсаде Лењинграда, садашњег Санкт Петерсбурга, током Другог Светског рата и коронавируса:

- Узела ми путовања, кафане, музику,... Отишао сам у пензију, то ми је леп тренутак, Моја порука је увек иста: Замислите опсаду Лењинграда од 4 године, па су људи преживели. Ово није ни изблиза тако. Верујем да је било масовних медија и више би их поумирало. Моја порука је да живе да уживају у животу, да престану да се брину вирусима, него да се баве својим животом.

Мандић најавио озбиљно условљавање Кривокапићеве владе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА