Најновије

ИРАН СПРЕМИО РАКЕТЕ! Може да се зарати после одласка Трампа са власти!

Ракете “Араш” које су пребачене у Ирак припадају копненим снагама Корпуса и представљају прецизне пројектиле малог домета.

Иранска војска. (Фото: Јутјуб)

Корпус чувара исламске револуције пребацио је у Ирак ракете малог домета и дронове, пише кувајтски лист “Кабас”, позивајући се на иранске изворе.

Како наводе извори листа, ракете “Араш” које су пребачене у Ирак припадају копненим снагама Корпуса и представљају прецизне пројектиле малог домета.

Што се тиче дронова, извори наводе да су они били произведени у Ирану и да су сада ускладиштени у посебно чуваним објектима у јужним провинција Ирака.

Према подацима листа, ракете су биле распоређене на објектима и у камповима који припадају ирачким оружаним формацијама, блиским Ирану. Извори су нагласили да Корпус може у току неколико недеља да изведе напад ракетама и дроновима по циљевима, не само на територији Ирака, већ и у неколико других држава региона. Извори тврде да до ових напада може доћи након одласка америчког председника Доналда Трампа и доласка на његово место Џоа Бајдена.

Осим тога, извори наглашавају да су током недавне посете Ираку команданта специјалне јединице “Кудс”, која се налази под контролом Чувара исламске револуције, Исмаила Каније разматране мере одмазде за убиство иранског нуклеарног физичара Мохсена Фахризадеа, за шта иранске власти оптужују Израел.

Језиво упозорење из Ирана, у кампу смрти се рађа ИД 2! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА