Најновије

УДОВИЦА СПАВАЛА СА 100 ОЖЕЊЕНИХ БОГАТАША: Решила је да исприча шокантне детаље

Удовица након смрти мужа одлучила да промени живот.

Гвинет (Фото: Инстаграм)

Више од десет година, она се свакодневно среће са богатим мушкарцима који варају своје супруге а сада, најпознатија серијска љубавница, тврди да су за неверу заслужни гени.

Гвинет истиче да је трећина њених љубавника имало родитеље који су такође били неверни, па је убеђена да је за љубавне излете заслужан тзв "ген за неверу" који се наводно преноси с колена на колена.

Када родитељи имају афере, њихове ћерке или синови се мање боје неодобравања родитеља јер и сами знају да су били неверни.- Варање растура породице. Синови и ћерке неверних родитеља мање се боје критике јер знају да су и они у прошлости радили исто. Један од мушкараца са којим сам се виђала је добростојећи банкар чија се мајка удавала чак три пута. Одрастао је са њом гледајући како излази са разним мушкарцима и то је свакако утицало на његово понашање касније - објашњава Ли.

- Још један од мојих љубавника био је тип је у тридесетим чији су родитељи били неверни током његових тинејџерских година. Данас је он у браку и не може да буде веран. Рекао ми је како му се идеја о останку с истом женом 50 година чини досадном након што је видео колико су се његови родитељи забављали с другим људима. И његова супруга њега вара, такође по узору на своје родитеље. Рекла бих да варање привлачи друго варање, а тако обе стране знају шта могу да очекују - додаје.

Удовица је такође истакла да су у данашње време многе жене спремне да се упусте у афере. То чине чак и њене пријатељице које такве ствари деле са мајкама.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА