Најновије

ДОКЛЕ ВИШЕ? Прва вест у новогодишњем јутру биће опет Вучић!

Први дан Нове године грађанима Србије почеће са председником Александром Вучићем, који ће сутра тачно у шест сати у директном преносу отворити гасовод "Балкански ток".

Александар Вучић. (Фото: predsednik.rs)

Ко је мислио да ће макар новогодишње јутро провести без политике у Србији, грдно се преварио.

Већ у шест часова председник Србије Александар Вучић указаће нам се на свим телевизијским станицама са националном фреквенцијом, а вест о томе да ће 1. јануара у ударном јутарњем термину грађани Србије прво видети њега, објавио је сам председник јутрос на Пинку.

“Имам неколико важних вести за људе. Сутра ћемо у 6 ујутру отворити за комерцијални саобраћај наш гасовод за Србију, цена гаса ће за нашу земљу бити 155 долара максимално, плус 12 до 14 долара за транспорт. Много нижа цена, веома повољно, а истовремено ћемо кроз таксе добијати оно што ће нам служити за враћање кредита”, рекао је Вучић на телевизији Пинк.

Где је, узгред буди речено, опет дочекао грађане у јутарњем програму. И то само три дана након директног преноса његове новогодишње конференције и обраћања јавности, поводом анализе 2020. и планова за 2021. годину.

Кад се сабере три пута у четири дана грађани Србије дружили су се са председником, најмање по сат времена…

Ова тема дуго је присутна у јавности. Председнику Србије често се замера да је пречесто и предуго на телевизији. Редовна конференција председника, ванредно обраћање председника, хитно обраћање председника, врло је често на кајрону телевизијског екрана. Кад одговара на ове критике, Вучић често каже да су Слободану Милошевићу замерали да се појављује често, њему да га има превише, те да народ никад није задовољан.

Бројке, пак, говоре другачије.

Тако су, рецимо, не тако давно два мониторинга Бироа за друштвена истраживања показала да је председник Србије и владајуће странке СНС Александар Вучић био доминантно заступљен на телевизијама током ванредног стања уведеног због епидемије коронавируса и током предизборне кампање.

Када је реч о мониторигу предизборне кампање од 8. до 18. јуна, истраживач БИРОДИ-ја Радуле Перовић казао је да је Вучић био најзаступљенији са четири сата и 12 минута у информативним емисијама, а да је позитивно представљан у 62,4 одсто. 

Колико је то заправо говори податак да је целокупна Влада у истом временском периоду била заступљена са два сата и 23 минута.

О опозицији да не говоримо.

Вучића неки зли људи прислушкују! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА