Најновије

ВУЧИЋ "КЛЕКАО" ПРЕД КОНОМ: Наручио напад на Кризни штаб - сада моли за опроштај

Председник Србије Александар Вучић огласио се вечерас на свом профилу на Твитеру где се извинио доктору Предрагу Кону и Кризном штабу због напада на њих који долазе и из Српске напредне странке.

Вучић и Кон (Фото: Јутјуб)

- Извињавам се др Кону и Кризном штабу због напада који долазе и из странке коју водим. Извињавам им се, јер то ничим нису заслужили. Нажалост, у Србији се најмање цени одговорност, а да победимо политиканство и неозбиљност, биће нам потребно још много времена - написао је председник Вучић на свом профилу на Твитеру.

Подсећамо након што је др Предраг Кон у интервју на ТВ Н1 открио да је власт одбили да на време уведе мере које је предлагао Кризни штаб индиректно их оптужујући за катастрофалне бројке оболелих и умрлих од короне у напад на Кризни штаб прво је кренуо посланик СНС Владимир Ђукановић, а затим и председник Јединствене Србије и Вучићев коалициони партнер Драган Марковић Палма.

Председник Покрета “Љубав Вера Нада” Немања Шаровић тврдио је да је Ђукановић у напад на Кризни штаб кренуо по Вучићевом наређењу како би дисциплиновао Кона који је кренуо да се ограђује од стања пандемије у Србији.

Данашњим извињењем Кону Вучић је још једном показао политички кукавичлук вероватно страхујући шта би могло да исплива у јавност ако се настави даља конфронтација са Кризним штабом.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА