Најновије

Наравно, Вучић је нашао ману лекару који му је вратио орден!

Председник Србије Александар Вучић осврнуо се данас - током дуге конференције за новинаре на којој је говорио и о епидемији коронавируса, о јавним предузећима, утицајима странаца на Србију и бројним другим темама - и на "случај" инфектолога Ненада Ристовића из Зајечара који је вратио државно одликовање које је добио управо од председника.

Александар Вучић. (Фото: predsednik.rs)

Он је о лекару који је вратио орден рекао да њих није делио по партијској линији, те да није питао чланове СНС из Зајечара шта они мисле.

“Знам да је био у ЛДП-у. Нисам му дао орден за његово иначе лоше политичко деловање. Он је све ово искористио за кандидовање на изборима. Ја се тиме нисам руководио. Руководио сам се радом у одређеној сфери. Тиме сам желео као председник да неком због његовог рада укажем поштовање. Онда је неком било важније да каже да није ми важно поштовање државе, јер ја то могу да искористим и нападнем људе из странке председниак на локалном нивоу јер су нешто објављивали. Поносан сам на то што је и то показало разлику између мене и оних који су моји политички противници”, рекао је Вучић.

Подсећамо, инфектолог из Зајечара, који је одликован Златном медаљом за заслуге у борби против корона вируса, вратио је то одликовање председнику Србије Александру Вучићу због напада на његову породицу за које тврди да долазе од “двојице криминалаца” из врха Српске напредне странке (СНС) у том граду.

На конференцији за новинаре, Ристовић је Вучићу упутио отворено писмо у којем је рекао да му се обраћа као председнику СНС.

“Ударце и нападе од чланова ваше странке трпим од 2012. године, и на то сам се навикао. А Ви можете претпоставити о каквом се арсеналу увреда ради. И моја реакција не би била ни приближно оваквог интензитета да двојац са кормиларом криманалаца из врха Ваше странке у Зајечару, један осудјен за злоупотребу службеног положаја а други за насиље у породици, нису прешли сваку границу и меру. Ударили су на моју породицу. Породица је светиња. Без породице нема Србије”, навео је Ристовић.

Захарова напала ЕУ због Тиране и Приштине! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА