Најновије

ФЕЈСБУК БРИШЕ "НЕПОДОБНЕ"!? Посланици укинули лични профил без икаквог објашњења! Шта се крије иза овога?

Иако нисте народни посланик, верујемо да овако нешто може да се догоди и Вама. Наиме, уколико сте дугогодишњи корисник друштвене мреже Фејсбук, без бановања вам могу укинути и избрисати профил! Наиме, то се догодило једној посланици у српској Народној скупштини.

Фејсбук (Фото: pixabay. com)

- Ја сам Александра Чабраја, народни посланик у Скупштини Републике Србије и књижевни преводилац са више стотина објављених дела. Пет година имала сам лични Фејсбук профил на којем сам, заједно са две странице које водим, имала преко пет хиљада пратилаца. Све то нестало је у једном тренутку јуче када ми је профил без икаквог образложења онемогућен и избрисан иако за тих пет година на њему никада нисам објавила ниједну ружну реч, ниједну неистиниту па чак ни полуистиниту информацију, написала је у свом блогу.

- Како се то десило? Веома једноставно. У једном тренутку Фејсбук ми је, наводно због безбедносне провере, затражио моју личну фотографију коју сам одмах послала. Након тога, једноставно више нисам могла да се улогујем на свој профил ни са рачунара, ни са телефона. Што је најгоре, истовремено сам избачена и са апликације месинџер као и наравно онемогућена да приступим страницама које водим.
Желим још једном да нагласим да никада нисам објавила ниједну једину ружну реч а камо ли неистиниту информацију. За разлику од бројних колега и колегиница политичара никада се нисам "хвалила" својом угроженошћу, па ипак сам ућуткана онако како нико од њих никада није. 
Мислим да једноставно није нормално да се овако нешто догоди једном кориснику који има профил под својим пуним именом и презименом и са својом фотографијом и који НИКАДА није прекршио правила Фејсбука, а камо ли једном народном посланику. Бројне моје колеге жале се да им је онемогућен приступ медијима, иако су свакодневно у њима. Ја сам у медијима присутна далеко мање, али ипак очигледно представљам толиу сметњу да је било неопходно угасити и мој лични профил. Молим вас да овај пост шерујете, јер је то једини начин да се чује истина! написала је Чабраја.

Прочитајте ОВДЕ   све о новом СНС скандалу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА