Најновије

МИЛИТАНТИ НЕ ОДУСТАЈУ: Покренут напад на војску у источном Алепу! Има мртвих!

Милитанти из такозване „Сиријске националне армије“ (СНА) подржани од стране турске војске, започели су данас изненадни напад у селу Ал Баб у источном Алепу, што је резултирало смрћу неколико војника сиријске војске.

Милитанти у Сирији (Фото: Јутјуб)

На челу с фракцијом Ахрар Ал Шаркија, напад СНА изненадио је сиријску војску дуж осе Ал Баб, што је касније резултирало заробљавањем три града од стране турских милитаната.

Милитанти подржани од стране Турске објавили су снимке својих бораца како газе по руској застави након што су заузели градове Тал Рахал, Карабиша и Ал Шалах ​​у близини стратешког града Ал Баб у источном Алепу.

Милитанти су током напада успели да заробе један тенк сиријске војске и друго оклопно возило, а притом су убили и најмање осам војника који су постављени на том фронту.

Након овог напада милитаната које подржавају Турци, они ће се повући на линије фронта Ал Баб, остављајући области које ће сиријска војска поново заузети.

Овај последњи напад милитаната које подржавају Турци долази у исто време када сиријска војска креће у офанзиву у провинцијама Идлиба и Алепа.

Џихадисти кренули у офанзиву, а онда су доживели дебакл! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА