Најновије

Феноменална забава за све генерације: "Соников филм" од четвртка у биоскопима!

На велику радост фанова, један од најомиљенијих ликова из света видео-игара добио је свој филм, у 2Д и 3Д технологији, синхронизовано и титловано!

Фото-Јутјуб

"Соников филм"  одушевиће малу и велику публику својим хумором, шармом и најбржом акцијом коју можете да замислите! Поред плавог јежа кога обожавају генерације широм света, у титлованој верзији филма имаћете прилику да уживате у глумачким бравурама једног од највећих глумаца икада, Џима Керија! У улози Роботника, Кери се враћа на велико платно својим препознатљивим и специфичним начином глуме.

За млађу публику, овај филм ће се приказивати и у синхронизованој верзији. Млади и талентовани Матеја Вукашиновић позајмио је глас главном лику, Сонику, а његовог највећег противника Роботника, сјајно је оживео Дубравко Јовановић. Глас Тому, Сониковом новом најбољем пријатељу, подарио је глумац Милан Антонић, који је уједно и редитељ синхронизације.

"Соников филм" је играна, акциона авантура, комедија, инспирисана светски познатом и популарном СЕГА игром, у којој је главни јунак светлоплави јеж. Радња филма прати Соника  који покушава да управља својим животом на Земљи и односом са новим, најбољим пријатељем, човеком Томом. Соник и Том ће удружити снаге у покушају да спрече озлоглашеног доктора Роботника, који жели да ухвати Соника и искористи његове немерљиве моћи како би успоставио доминацију над читавим светом.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА