Најновије

НАТО ЈЕ У СТАЊУ "МОЖДАНЕ СМРТИ", СТОЛТЕНБЕРГОВА ИЗЈАВА ЈЕ ТО ДОКАЗАЛА! Захарова без длаке на језику: Они су сила без разума!

Портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова прокоментарисала је изјаву генералног секретара НАТО Јенса Столтенберга да је ситуација око Споразума о ликвидацији ракета малог и средњег домета ујединила земље Алијансе, рекавши да су те речи још један доказ да је НАТО у стадијуму „мождане смрти“.

Марија Захарова (Фото: Риа)

- Господин Столтенберг нас је овом изјавом још једном уверио у то да је НАТО у стадијуму мождане смрти и да је остала само сила која без икаквог разума све уништава - написала је Захарова на свом профилу на Фејсбуку.

Претходно је Столтенберг оценио да је обустава примене Споразума о ликвидацији ракета малог и средњег домета негативна појава, али да је нагласила важност улоге НАТО-а, јер када је „Русија пре много година почела да крши одредбе тог документа, Алијанса је почела са консултацијама унутар чланица“.

- НАТО је постао платформа која нас је ујединила, како бисмо пронашли излаз из ситуације и нашли начин како да одреагујемо на потезе Русије - додао је.

Подсетимо — Захарова је, коментаришући изјаву Столтенберга, употребила речи француског председника Емануела Макрона, када је оценио да је НАТО на самрти, тачније да се налази у стању "мождане смрти".

Прочитајте ОВДЕ  зашто су Амери у страху.

Извор: rs. sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА