Најновије

НИК КЕЈВ РАСПРОДАО ПРЕМИЈУМ УЛАЗНИЦЕ: Публика се припрема за спектакл године! (ВИДЕО)

Након што је пре десетак дана на свом блогу “The Red Hand Files” одговорио на питање фронтмену српског кавер бенда, интересовање за концерт Ник Кејва се удвостручило, тако да је за само неколико дана распродата премијум категорија улазница за њихов предстојећи наступ 4. јуна у Штарк Арени.

Ник Кејв (Фото: Џејсон Вилијамсон)

Подсетимо да је последњи концерт легендарног бенда 2017. у Београду био распродат и да се тражила карта више, тако да није изненађујуће што је и овај пут интересовање велико и што је већ попуњен велики део дворане, иако је до концерта остало још 4 месеца.

Коментари публике на Фејсбук ивенту “Nick Kave and The Bad Seeds in Belgrade” указују на то да сви поштоваоци овог легендарног музичара не могу да дочекају концерт и да ће се по свему судећи и овај пут тражити карта више.

“Када само помислим на предстојећи концерт, сав се најежим. Једва чекам... Желим да зажмурим и да одлутам, далеко! ВАУУ!”, један је од коментара на фејсбук страници  у вези са предстојећим концертом.

Улазнице за предстојећи концерт Ник Кејва могу се набавити на свим Тикет Вижн продајним местима или на линку www. tickets. rs

Прочитајте ОВДЕ   које то још светске фаце ускоро гостују у Београду.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА