Најновије

БОГАТА БИОСКОПСКА ПОНУДА СИНЕПЛЕКСА: Премијере и поклони за "Хорор ноћ" и "Дан заљубљених" (ВИДЕО)

На репертоару Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар и Синеплекс БИГ Београд биоскопа за период од 13. до 19. фебруара налази се пет нових наслова и два догађаја.

Плакат за острво фантазија (Фото: Синеплекс)

За почетак биће обрадовани љубитељи популарне СЕГА игрице, али и глумца Џима Керија.

,,Соников филм”

– „Соников филм“ је играна, акциона авантура, комедија, инспирисана светски познатом и популарном СЕГА игрицом, у којој је главни јунак светлоплави јеж. Радња филма прати Соника који покушава да управља својим животом на Земљи и односом са новим, најбољим пријатељем, човеком Томом (Џејмс Марсден). Соник и Том ће удружити снаге у покушају да спрече озлоглашеног доктора Роботника (Џим Кери), који жели да ухвати Соника и искористи његове немерљиве моћи како би успоставио доминацију над читавим светом. У филму такође глуми и Тика Самптер и Бен Шварц који је Сонику позајмио глас.

,,Острво фантазија”

- У Блумхаусовом новом осврту на Острво фантазија, загонетни Господин Роарк чини да се тајни снови његових срећних гостију остваре у луксузном, али забаченом тропском одмаралишту. Међутим, када се фантазије претворе у ноћне море, гости су приморани да разреше мистерије острва како би га напустили живи.
 

Хорор најт

Забачено тропско острво личи на феноменалну идеју за одмор, међутим, један четвртак, конкретно 13. фебруар донеће нам Хорор најт (ноћ) догађај у Синеплекс биоскопе, уз идеју о идеалном, релаксирајућем одмору. Сви чланови Синеплекс бонус клуба уз купљену улазницу за Хорор најт и филм ,,Острво фантазија” оствариће додатних 1000 бонус бодова на својој Синеплекс картици.

,,Ема”

– Омиљена комедија Џејн Остин о потрази за својим савршеним паром и срећом до краја живота, стиже нам у новој, предивној филмској адаптацији. Лепа, паметна и богата, Ема Вудхаус, је као немирна матица за мали успавани град у коме живи. Ово је блистава сатира друштва и одрастања, у којој Ема мора проћи кроз доношење погрешних одлука у избору удварача, како би пронашла љубав која је одувек била ту.

,,Томазо”

- Прича о америчком уметнику који живи у Риму са својом млађом супруом, Европљанком Ники и њиховом трогодишњом ћерком Диди. Абел Ферара поставља питање да ли остарели и намучени редитељ може да нађе срећу у улози супруга и оца. Питање мучи и главног јунака Томаза кога Ферара представља с нежношћу и разумевањем, а Вилијам Дефо га игра брилијантно и отворено. Како се аутор и јунак питају, тако и публика треба да постави питање да ли јој је потребан још један филм о пожудном, грешном, а генијалном редитељу у познијим годинама – Томазова посвећеност сопственом духу и Ферарина опширна студија карактера дају позитиван одговор.

,,Лед 2”

- Шта се тачно дешава у оном делу бајки након венчања принца и принцезе када кажу „живели су срећно до краја живота“? Неколико година касније, главни ликови ове ледене бајке – Нађа, првакиња у уметнчком клизању, и врхунски хокејаш Саша – живе као срећна породица одгајајући своју ћеркицу. Све делује савршено до немилог догађаја који ће заувек променити њихове животе...

Синеплекс Дан заљубљених

Дан заљубљених је увек романтичан, али овај Синеплекс Дан заљубљених ће се издвојити од осталих. Уз премијеру најромантичнијег филма године, филма „Лед 2“,  посетиоци Синеплекс биоскопа препустиће се свету љубави, чему ће свакако допринети и бројни поклони. За почетак, винарија Алексић заголицаће вам чула својим квалитетним винима. Козметика Афродита обрадоваће по 5 дама у сваком биоскопу поклон пакетом своје сјајне козметике, како би наше даме увек сијале као да су заљубљене. Вулкан издаваштво дароваће по 3 предивне љубавне приче за посетиоце наших биоскопа, да и после филма остану у романтичном расположењу. Док будете гледали филм, моћи ћете да уживате и уз Чипси који ће половину частити омиљеним грицкалицама. Посетиоци у Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар биоскопу ће и у петак а и током викенда моћи да уживају у занимљивој активацији коју је спремио Чипси и да освоје занимљиве награде захваљујући свом знању и сналажљивости. Свака дама жели да на овај дан изгледа што лепше, а уз МАК шминку то ће бити веома лако. У Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар биоскопу, даме ће моћи да искусе како је то када вас шминкају прави професионалци, а по један поклон пакет најбољих производа за усне обрадоваће некога у осталим Синеплекс биоскопима. Уз шминку увек иде и добра фризура, а професионалци из салона Чешаљ и маказе обезбедили су по 10 ваучера за фенирање за госте у Синеплекс биоскопима у Београду. У Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар биоскопу, Ред Бул ће можда некоме дати крила да својој симпатији изјави љубав.

ПрочитајеОВДЕ  шта се то значајно дешава у Народном музеју и Народном позоришту ускоро.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА