Најновије

“СВЕ ШТО ДАМО ОВИМ ЉУДСКИМ ВЕЛИЧИНАМА ЈЕ ПРЕМАЛО!“ Српска Десница посетила борца са Кошара који живи у месту Средњи Дел (ФОТО)

Чланови Градског одбора Српске Деснице у Врању, посетили су борца са Кошара Горана Цветковића који живи у месту Средњи Дел, двадесетак километара од Врања.

Кошаре, Космет, Србија (Фото: Јутјуб)

Руководство ГрО Српске Деснице у Врању, када је чуло животну причу овог ратног ветерана и колико му је помоћ неопходна, одмах је покренуло акцију да му се помогне. Дониран му је мотокултиватор и пакети основних животних намирница. Такође је и један од циљева Српске Деснице – да се залаже за побољшање статуса ратних ветерана.

Posted by Српска Десница Врање on Wednesday, February 12, 2020

Борцу са Кошара, Горану Цветковићу који живи са својим родитељима, супругом и троје деце, мотокултиватор много значи јер ће му знатно олакшати послове на имању. Личну причу овог човека, прожету траумама прошлости, али нажалост и садашњости, тешко је дочарати.

Posted by Српска Десница Врање on Wednesday, February 12, 2020

Ово је само мали гест, јер све што дамо овим људским величинама, премало је. Српска Десница ће се снажно залагати да се питање ратних ветерана и институционално реши, да се најзад дефинише статус борца, и уверавамо, да ови хероји неће бити заборављени.

Posted by Српска Десница Врање on Wednesday, February 12, 2020

После САД и Немачка тражи укидање такси? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА