Најновије

ДРАМАТИЧНЕ ВЕСТИ СТИЖУ ИЗ ПОДГОРИЦЕ! Мило више не влада собом: Ђукановић уз подршку Нато пакта спрема оружани напад на Србију!

Све што сам вам писао до сада било је приближно или сто посто тачно. Пошто му планови нијесу успјели монструм од предсједника има најгори наум у историји Србије и Црне Горе, сада Монтенегра.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Уз подршку Нато пакта спреман је за оружани сукоб са Србијом. Не влада собом и поступцима, што га води само из грешке у грешку. Потпуно увјерен да је Србија инструисала Српску православну цркву на литије ради асимилације Монтенегра, наручио је никад већи контигент оружја и опреме за рат. Нато је на опрезу.

Наш извор из војске Црне Горе каже да помно прате сваки његов потез. Наредник Колинс је нашем инсајдеру у касарни Даниловград рекао да Мило Ђукановић није нормалан.

Јер, Србија иако окружена Нато земљама има тако јаку војску за Балканске прилике да је прејака за све. Има и подршку Русије. Што је врло важно. Некадашњи припадник Српских бјелих орлова, министар одбране Црне Горе Босковић је намјерно провоцирао Вулина на граници и назвао га нацистом.

Колико је све измакло контроли најбоље говори копање рова на граници са Србијом. Лудак који води Монтенегро је обисао САЈ и ПЈП, као и касарну у Даниловграду.

Спреман је за рат са Србијом, напад на литије и крвопролиће. Иако знајући колико је Црногораца у Србији и обратно не жели да одустане. Србија је упозната са планом и потпуно спремна чека Монтенегрине, као и Срби у Црној Гори који су се спремили за одбрану. То знају и Нато и Русија.

Шта ће се десити и хоће ли га ко спријечити у науму нико не зна. Шизофренија која га је обузела је толика да ће пушкарање брзо почети. Како ће завршити то знају само стране силе и Бог.

Ђукановић свјестан пада заокружује своју издајничку мисију предсједника Монтенегра оружаним нападом на Србију. Или барем покушајем који ће га коначно маћи са власти.

Прочитајте ОВДЕ зашто Руси морају да се укључе у помоћ Србима и СПЦ у ЦГ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА