Најновије

ИЗГРАДИЋЕМО НЕБОДЕРЕ ОД ВАШИХ ЛОБАЊА! Језиве претње Русима у Турској!

Амбасадор Русије у Турској Алексеј Јерхов саопштио је да наставља да добија претње због ескалације ситуације у сиријском Идлибу, што је изазвало антируску хистерију на друштвеним мрежама у Турској.

Турска војска (Фото: tsk.tr)

Јерхов је саопштио да корисници друштвених мрежа настављају да шаљу увредљиве и претец́е поруке.

- Неке од последњих објава синоћ и јутрос: "Изградићемо небодере од лобања ваших војника", "Платићете за сваку кап крви коју сте пролили" и тако даље“ - рекао је амбасадор.

Јерхов је указао да не треба игнорисати такве објаве, јер се то не тиче само дипломата лично, него и целе Русије и свих њених представника.

- Када је о тим питањима реч, треба бити изузетно опрезан и крајње пажљив. Не треба провоцирати злобу и мржњу и распаљивати непријатељство међу народима - закључује амбасадор.

Представница руске дипломатске мисије у Ирану Ирина Касимова раније је саопштила да су турске власти предузеле додатне мере како би осигурале безбедност Амбасаде Русије у Анкари, што је потврдило и турско Министарство спољних послова.

Раније се Јерхов пожалио да је због ескалације ситуације у Сирији, завладало „лудило“ на друштвеним мрежама, због чега и он лично добија претње.

Венецуела планира да тужи САД Међународном кривичном суду! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА